Κατηγορίες κατά των METALLICA από την νομική ομάδα των INCUBUS για χρήση κλεμμένων riffs στο “Hardwired… To Self-Destruct”

Η νομική ομάδα των INCUBUS έστειλε ένα έγγραφο στους METALLICA , σύμφωνα με το οποίο το διάσημο συγκρότημα έκλεψε κάποια riffs από το συγκεκριμένο συγκρότημα (δεν πρόκειται για την γνωστή rock μπάντα με το ίδιο όνομα).

 

Σύμφωνα με το έγγραφο, οι Metallica έκλεψαν riffs από το τραγούδι  "Sadistic Sinner" που βρίσκεται στο άλμπουμ "Serpent Temptation" (1988) και τα χρησιμοποίησαν στο τραγούδι "Spit Out The Bone" ενώ από το τραγούδι  "Hunger For Power" χρησιμοποίησαν riffs για το "Moth Into Flame".

 

Την Παρασκευή 7 Απριλίου, ωστόσο, οι OPPROBRIUM (μέλη των οποίων βρίσκονταν στους Incubus), έβγαλαν μια ανακοίνωση στην οποία ισχυρίζονται ότι δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το έγγραφο και δεν γνωρίζουν ποιος το έστειλε. Όπως δήλωσαν, ποτέ δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο στους Metallica, καθώς είναι μεγάλοι οπαδοί της μπάντας, ενώ παρατάχθηκαν στο πλευρό των Metallica στην διαμάχη αυτή.

Comments