Κυκλοφόρησε το επίσημο comic των ROTTING CHRIST! Παραγγείλτε το ΤΩΡΑ!

 

To επίσημο βιβλίο - comic για τους ROTTING CHRIST δημιούργησε πρόσφατα ο αμερικανός καλλιτέχνης Jeremy Frazier, που ζεί και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Κίνα, ως Creative Director στα CGPower Qingdao (Animation & CGI) και ιδιοκτήτης των Creamy Rat Studios.

 

 

Πρόκειται για ένα project που περιλαμβάνει δύο φανταστικές ιστορίες για τους ROTTING CHRIST, μία "σατανική" και μία εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη έχει τίτλο "Storming the Gates of Heaven" όπου οι Rotting Christ παίρνουν εκδίκηση για το θάνατό τους από το Θεό και μάχονται στον ουρανό, ενώ στη δεύτερη ιστορία με τίτλο "Wrath of the Cursed", η μπάντα προσπαθεί να εξορκίσει την κατάρα που δώθηκε από την θεά Αθηνά στον Σάκη όταν ήταν μωρό.

 

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του ίδιου του Jeremy Frazier, πάντα ήθελε να κάνει ένα comic εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία και ως οπαδός των ROTTING CHRIST εμπνεύστηκε από εκείνους , ενώ ήταν από τις πρώτες μπάντες που έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για τη δημιουργία ενός τέτοιου comic που να τους αφορά!

Η έκδοση περιλαμβάνει εκτός από το βιβλίο - comic, t-shirt με το ανάλογο artwork αλλά και αυτόγραφο υπογεγραμένο από τον Σάκη, με την μορφή που του έχει δώσει ο καλλιτέχνης!

 

 

Για παραγγελίες ακολουθήστε το παρακάτω link:

https://www.creamyrat.com/

https://www.facebook.com/rottingchristcomic/

Comments