Μάριος Κουρούπης (HEAVENBLACK) στο Rock Overdose:”Σαν μπάντα ‘ιδρώνουμε τη φανέλα’ σε κάθε μας live!”

Το Rock Overdose και ο Παύλος Γιαννακόπουλος είχαν μια ζεστή και ενδιαφέρουσα (αν και σύντομη) κουβέντα με τον Μάριο Κουρούπη, τραγουδιστή της σχετικά νεοσύστατης μπάντας HEAVENBLACK, ο οποίος έδωσε αρκετές πληροφορίες για την ιστορία της, για τη δική του ένταξη του σε αυτή, για τα σχέδια τους και για τον μελλοντικό full length δίσκο τους, αλλά και για την αυριανή (Σάββατο 1 Δεκεμβρίου) συναυλία τους στο Crow club, εκεί όπου θα μοιραστούν τη σκηνή με τους ILLUSORY και τους FALSE CODA.

 

 

 

Rock Overdose: Γεια σου Μάριε. Καλωσήρθες στο Rock Overdose.

 

Μάριος Κουρούπης: Καλώς σας βρήκα και ευχαριστούμε πολύ που μας δίνετε την ευκαιρία να μιλήσουμε για την δουλειά μας!

 

 

Rock Overdose: Πως πηγαίνουν τα πράγματα για εσένα και τη μπάντα σου τώρα προς το τέλος του 2018;

 

Μάριος Κουρούπης: Η φετινή χρονιά ήταν το κάτι άλλο για την μπάντα! Κυκλοφόρησε το πρώτο μας EP, κάναμε αρκετές συναυλίες και ετοιμαζόμαστε σε λίγες μέρες να πραγματοποιήσουμε την πιο σημαντική συναυλία της μπάντας ως τώρα! Οπότε δεν ζητάω κάτι άλλο για φέτος!!

 

 

Rock Overdose: Μπορείς να μας παρουσιάσεις τα μέλη των Heavenblack;

 

Μάριος Κουρούπης: Πρόσφατα υπήρξε μια αλλαγή στο line up της μπάντας μιας και αλλάξαμε drummer οπότε η σύνθεση έχει ως εξής: Μάριος Κουρούπης(φωνή),Γιάννης Πατακάκης(κιθάρες),Δημήτρης Βαρβαρίγος(κιθάρες),Μάνος Βαρβαρίγος(μπάσο),Παναγιώτης Βλάχος(ντραμς)!

 

 

Rock Overdose: Μπορείς να μας πεις κάποια πράγματα για την ιστορία των Heavenblack ; Πως γνωριστήκατε μεταξύ σας ;

 

Μάριος Κουρούπης: Α αυτό έχει πλάκα!!Εγώ γνώρισα για πρώτη φορά τον Μάνο σε μια συναυλία που έκανα με το ακουστικό μου σχήμα, ο οποίος είχε έρθει κατά τύχη και μόλις τελειώνει η συναυλία μου λέει ‘’ψάχνουμε για τραγουδιστή και εσύ είσαι ο νέος τραγουδιστής των Heavenblack!!!"  Τον είδα και λίγο ζόρικο και δεν μπορούσα να αρνηθώ(γέλια)!

 

Όσο για την ιστορία της μπάντας, όλη η ιδέα ξεκίνησε το 2015 από τον Γιάννη ο οποίος έψαχνε μέλη να αγαπάνε αυτό που κάνουν όπως και ο ίδιος και πραγματικά πιστεύω ότι το κατάφερε γιατί είμαστε όλοι τρελοί για δημιουργία και αλληλεπίδραση με τον κόσμο μέσω των συχνών live που κάνουμε!

 

 

Rock Overdose: Ποιες είναι οι μουσικές σας επιρροές σαν συγκρότημα και κατά πόσο αυτές έχουν επηρεάσει τις συνθέσεις των τραγουδιών σας;

 

Μάριος Κουρούπης: Κατά βάση όλοι μας ακούμε Heavy Metal και εννοείται ότι μας έχουν επηρεάσει οι μουσικές των ‘’μεγάλων’’ προσπαθώντας βέβαια να κάνουμε την μουσική μας να ακούγεσαι φρέσκια!

 

 

Rock Overdose: Ποιος είναι υπεύθυνος για τη σύνθεση των τραγουδιών σας, και ποιος για τους στίχους ;

 

Μάριος Κουρούπης: Στην σύνθεση συμμετέχει όλη η μπάντα ενεργά μιας και όπως φαίνεται λειτουργεί ιδανικά για το συγκρότημα αυτή η συνταγή! Όσο για τους στίχους τους γράφουμε εγώ με τον Γιάννη!

 

 

Rock Overdose: Μέσα στο 2018 κυκλοφορήσατε τη πρώτη σας δισκογραφική δουλειά μέσα από το EP “ Heavenblack”. Δώσε μας μερικές πληροφορίες για αυτόν τον δίσκο. Που έγινα οι ηχογραφήσεις, ποιος είναι υπεύθυνος για το art work, και που μπορεί κάποιος να τον βρει και να τον αγοράσει;

 

Μάριος Κουρούπης: Λοιπόν το EP ηχογραφήθηκε στο Northside studios, με το οποίο θα συνεχίσουμε την εξαιρετική συνεργασία μας και στον επερχόμενο δίσκο! Το απλό και παράλληλα εκπληκτικό art work επιμελήθηκε ο Αρίωνας Στεφανίδης! Τον δίσκο και την αγορά του την έχουμε αναλάβει αποκλειστικά εμείς και οποίος τον θέλει μπορεί να επικοινωνήσει με την μπάντα!

 

 

Rock Overdose: Σκοπεύετε να κυκλοφορήσετε και ένα full length album, και εάν ‘ναι’ πότε;

 

Μάριος Κουρούπης: Αυτήν την περίοδο δουλεύουμε το νέο υλικό το οποίο ευελπιστούμε να τελειώσει στα μέσα του 2019 έτσι ώστε να καταφέρουμε να το κυκλοφορήσουμε στα τέλη του ίδιου έτους!

 

 

Rock Overdose: Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα αυτό το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου, θα μοιραστείτε τη σκηνή του Crow club με δυο ακόμη μπάντες, τους Illusory και τους False Coda. Μπορείς να μας δώσεις κάποιες πληροφορίες για αυτό σας το live; Τι θα πρέπει να περιμένουν από εσάς όλοι όσοι θα βρεθούν στον συναυλιακό χώρο εκείνο το βράδυ;

 

Μάριος Κουρούπης: Να είστε σίγουροι ότι θα οργώσουμε την σκηνή! Ένα από τα χαρακτηριστικά της μπάντας είναι ότι ιδρώνουμε την φανέλα σε κάθε μας live! Επίσης με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι θα παίξουμε για πρώτη φορά ένα τραγούδι από τον επερχόμενο μας δίσκο, το οποίο θα είναι ένα καλό δείγμα για το τι να περιμένετε από τους Heavenblack!!

 

 

Rock Overdose: Εάν δεν ήσουν ο τραγουδιστής των Heavenblack αλλά ήσουν ένας απλός φίλος της μουσικής, ποια από τις τρείς μπάντες θα επέλεγες να δεις εκείνο το βράδυ και γιατί;

 

Μάριος Κουρούπης: Είναι ένα τόσο δυνατό πακέτο που σίγουρα θα ήθελα να δω και τις τρείς!!Όποιος αγαπάει αυτή την μουσική θα βρει πολλούς λόγους να περάσει καλά σε αυτήν την συναυλία!!

 

 

Rock Overdose: Εάν θέλεις στείλε ένα μήνυμα σε όλους τους φίλους και οπαδούς της μπάντας σας, αλλά και σε όποιον διαβάσει αυτή εδώ τη συνέντευξη

 

Μάριος Κουρούπης: Σας ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζετε και είστε σε κάθε βήμα της μπάντας κοντά μας!!Όσο για όλους εσάς που μας διαβάζετε για πρώτη φορά, ελάτε σε μια συναυλία μας και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας(γέλια)!!

 

 

Rock Overdose: Μάριε σε ευχαριστώ πολύ.

 

Μάριος Κουρούπης: Εγώ ευχαριστώ!!

 

 

 

Για το Rock Overdose

 

Παύλος Γιαννακόπουλος

 

Comments