Οικογένεια του Nick Menza προς Dave Mustaine (MEGADETH): Δε θέλουμε εκείνα τα αφιερώματα

Πριν από τον τραγικό θάνατο του Nick Menza, εκείνος και ο πρώην συνεργάτης του, Dave Mustaine, δεν είχαν τις καλύτερες των σχέσεων. Σύμφωνα με τον Menza, η επανένωση των κλασικών Megadeth δε θα συνέβαινε λόγω του ότι ο Mustaine είναι τσιγκούνης και κατηγορώντας τον ότι δεν του έδινε το μερίδιο των κερδών απ τα πνευματικά δικαιώματα.

 

 

Μετά από το θάνατο του Menza, όμως, ο Mustaine ξαφνικά θυμήθηκε πόσο αγαπούσε τον Menza. Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Mustaine αποκάλυψε ότι, ενώ έκανε ένα αφιέρωμα στον πρώην συνεργάτη του, ξέσπασε σε δάκρυα «καθώς ήταν μεγάλο το συναισθηματικό φορτίο», συγκαταλέγοντας τον στα «πολύτιμα μέλη που έχασε η metal κοινότητα αυτή τη χρονιά» και λέγοντας ότι «είναι μια μεγάλη απώλεια». Είπε, επίσης, ότι «δε γνώριζε πόσο πολύ τον αγαπούσε μέχρι που τον έχασε».

 

 

Μεταξύ άλλων, ο Mustaine ανέφερε ότι θέλει να διοργανώσει και μια φιλανθρωπική συναυλία στη μνήμη του Menza, στην οποία επιθυμεί να συμμετάσχουν όλα τα πρώην μέλη των Megadeth. Kι εδώ προκύπτει ένα πρόβλημα: η οικογένεια του Menza ουδόλως επιθυμεί κάτι τέτοιο.

 

 

Σε συνέντευξη του στο Eon Music, ο Mustaine δήλωσε ότι η οικογένεια του εκλιπόντος μπορεί να απευθυνθεί σ’ αυτόν και το συγκρότημα, αν χρειαστούν ποτέ βοήθεια, και κάλεσε όλους τους οπαδούς του Menza να ενισχύσουν την οικογένεια του καλλιτέχνη είτε μέσω της δουλειάς του εντός κι εκτός Megadeth είτε μέσω της σελίδας GoFundMe (με πρωτοβουλία της οικογένειας του Menza), όπου μπορούν να δωρίσουν χρήματα.

 

 

O στόχος σ’ εκείνη τη σελίδα είναι τα $65000, με στόχο να βοηθηθούν τα παιδιά του Menza, και έχουν μαζευτεί $5000 έως τώρα. Ο λόγος για τον οποίον ο ίδιος ο Mustaine δεν κάνει μια γενναιόδωρη δωρεά στην οικογένεια παραμένει άγνωστος.

 

 

 

 

Για το Rock Overdose,

Γκουτσίδης Στέργιος

Comments