Οι MASTODON δουλεύουν πάνω στον νέο τους δίσκο

Έχοντας τελειώσει πρόσφατα την περιοδεία τους για την προώθηση του “Once More ‘Round the Sun”, φαίνεται πως οι Mastodon ήδη ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω στην νέα τους κυκλοφορία. Ο κιθαρίστας τους Bill Kelliher και ο drummer Brann Dailor έδωσαν πρόσφατα μια συνέντευξη και είπαν πως τζαμάρουν ώστε να γράψουν υλικό για το νέο τους album.

 

«Με μια διαφαινόμενη νέα κυκλοφορία είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το γράψιμο. Θέλω απλώς να κάνω κάτι διαφορετικό και να μην μείνω στάσιμος στο παίξιμό μου. Κάθε νέος δίσκος είναι μια νέα ευκαιρία να “τα πας καλύτερα”, και θα έπρεπε να τα πάμε κάπως καλύτερα, έτσι δεν είναι; (γέλια)», είπε ο κιθαρίστας.

 

Επίσης, η μπάντα σχετικά με τον τρόπου που γράφει τα κομμάτια είπε: «Παίζουμε κάτι για πρώτη φορά και το προσαρμόζουμε μέχρι να μας σηκωθεί η τρίχα. Έτσι ξέρουμε αν κάτι είναι καλό.», λέει ο drummer. Ο Kelliher συμπληρώνει: «Παλιά γράφαμε πολλά riff στη σειρά, τα συνδέαμε και λέγαμε ‘αυτό είναι ωραίο’. Τώρα πρέπει να συγκεντρωνόμαστε περισσότερο στην βαρύτητα μεταξύ των φωνητικών και των ορχηστρικών.»

 

Όπως όλα δείχνουν, οι φίλοι των Mastodon μπορούν να ελπίζουν για μια νέα κυκλοφορία της μπάντας την επόμενη χρονιά!

Comments