METALLICA: Συμμετέχουν σε φιλανθρωπική συναυλία με headliners Rihanna,Selena Gomez και άλλους!

Είναι εξαιρετικά πιθανό το 2016 να μείνει στην ιστορία ως μια από τις περίεργες χρονιές αυτού του αιώνα. Ένα ακόμα παράξενο γεγονός το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε να πραγματοποιείτε φέτος θα γίνει στα πλαίσια του Global Citizen Festival.

 

Για όσους δε γνωρίζουν, το Global Citizen (ελληνιστί, ο Παγκόσμιος Πολίτης) είναι μια κοινότητα, η οποία έχει ως αυτοσκοπό της να ενημερώσει τους πολίτες του κόσμου για τα μεγάλα προβλήματα που μαστίζουν αυτόν τον πλανήτη.

 

Στο πέμπτο, λοιπόν, ετήσιο φεστιβάλ που διοργανώνεται από αυτήν την κοινότητα, θα συμμετάσχουν καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής. Το παράξενο γεγονός, όμως, έγκειται στο ότι το όνομα των Metallica αναφέρεται μετά από αυτά της Rihanna, του Kendrick Lamar, της Selena Gomez και του Major Lazer, χωρίς να είναι ξεκάθαρο ποιος ακριβώς είναι το κύριο όνομα. Αν και είναι ευκόλως εννοούμενο, θα ήταν δυνατό εν έτει 2016 ένα συγκρότημα του βεληνεκούς των Metallica να κάνει support σε μια νέα σχετικά τραγουδίστρια όπως η Rihanna;

 

Και, αν όντως ισχύει, η αξία ενός μουσικού στο εξής θα καθορίζεται από τους ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Τέλος, όσο περίεργο και θολό να είναι το μέλλον για τη μουσική, είναι σημαντικό να ειπωθεί ότι ο φετινός σκοπός του φεστιβάλ είναι να ενημερώσει τους πολίτες σχετικά με την παγκόσμια πείνα και πώς μπορούμε να την εξαλείψουμε.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το ΦΕΣΤΙΒΑΛ:

https://www.facebook.com/GLBLCTZN/

https://www.globalcitizen.org/en/festival/2016/food-hunger/

Comments