Οι METALLICA δωρίζουν $200,000 στους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην πολιτεία της Καλιφόρνια.

Το συγκρότημα έκανε τη δωρεά μέσω του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος All In My Hands, το οποίο ιδρύθηκε το 2017 για να συμβάλει στη δημιουργία βιώσιμων κοινοτήτων αντιμετωπίζοντας τα ζητήματα της εκπαίδευσης, της πείνας και του εργατικού δυναμικού και ενθαρρύνοντας τον εθελοντισμό, μετά τις  συνεχιζόμενες πυρκαγιές που κατέστρεψαν δεκάδες χιλιάδες στρέμματα, εκτοπίζοντας χιλιάδες ανθρώπους από τις εστίες τους.

Οι METALLICA ανακοίνωσαν μέσω των social media τα εξής: "Δυστυχώς, για τρίτη συνεχή χρονιά, οι πολίτες της Καλιφόρνια  βιώνουν πάλι την τραγωδία των πυρκαγιών. Μέσω του ιδρύματος All Within My Hands Foundation θα θέλαμε να στηρίξουμε αυτούς που πλήττονται τόσο στη Βόρεια όσο και στη Νότια Καλιφόρνια, προσφέροντας 100.000 δολάρια για να βοηθήσουν στην ανακούφισή τους, 50.000 δολάρια στο Fond Sonoma County Resilience Fund - που δημιουργήθηκε από το Κοινοτικό Ίδρυμα Sonoma County - και 50.000 δολάρια στο Ταμείο Αρωγής για τις Πυρκαγιές- που δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα της Πολιτείας της Καλιφόρνια.

"Και οι δύο οργανώσεις είναι αφιερωμένες σε μακροπρόθεσμες προσπάθειες ανάκαμψης, βοηθώντας τους κατοίκους να ξαναρχίσουν την κανονική τους ζωή και να σταθούν στα πόδια τους μετά την καταστροφή. Θα θέλαμε επίσης να σας ενθαρρύνουμε να συμμετάσχετε μαζί μας για να υποστηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη, καθώς και όσους εργάζονται από την πρώτη στιγμή ακούραστα για να κρατήσουν ασφαλείς τους Καλιφορνέζους. Είτε είστε σε θέση να συνεισφέρετε χρήματα, τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλες προμήθειες, είτε το χρόνο  σας μέσω εθελοντικής εργασίας ή προσφοράς στέγης, βοηθήστε! ».

Πέρυσι,οι METALLICA είχαν δωρίσει 100.000 δολάρια στις προσπάθειες ανακούφισης από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια, ενώ πριν από δύο χρόνια, είχαν συμμετάσχει σε συναυλία στο Σαν Φρανσίσκο, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

Comments