Οι METALLICA δώρισαν 1.5 εκατομμύρια ευρώ σε φιλανθρωπικά σωματεία


Οι Metallica δώρισαν περισσότερο από 1,5 εκατομμύρια ευρώ σε διάφορες τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις κατά τη διάρκεια της WorldWired καλοκαιρινής τους περιοδείας, που μόλις ολοκληρώθηκε.

 

Οι δωρεές πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια 25 συναυλιών, μέσω του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος All Within My Hands που διατηρεί το συγκροτήμα, το οποίο ιδρύθηκε το 2017 ως μέσο επένδυσης στους ανθρώπους και στους χώρους που υποστήριξαν τη μπάντα.

 

Η τελική συνεισφορά των Metallica ήρθε στις 25 Αυγούστου υπό μορφή επιταγής ύψους 63.000 ευρώ στη Freezone Mannheim, μια οργάνωση που προσφέρει υπηρεσίες στήριξης στο Mannheim σε παιδιά, εφήβους και νέους ενήλικες που ζουν εξ ολοκλήρου ή εν μέρει στους δρόμους.

 

Το συγκρότημα ανήρτησε στο Twitter μια φωτογραφία των τεσσάρων μελών του μαζί με τρεις εκπροσώπους της Freezone Mannheim που κρατούν την επίμαχη επιταγή.

 

Κατά το πρώτο εξάμηνο λειτουργίας του, το ίδρυμα All Within My Hands δώρισε πάνω από 750.000 δολάρια σε τοπικές τράπεζες τροφίμων σε όλο τον κόσμο - μια πρακτική που συνεχίστηκε κατά τις πρόσφατες περιοδείες των Metallica στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Έχουν δωρίσει τουλάχιστον 10.000 δολάρια στις τοπικές τράπεζες τροφίμων σε κάθε πόλη και συναντήθηκαν με αφοσιωμένους άνθρωπους που αφιερώνουν την καθημερινότητά τους στη βοήθεια των συνανθρώπων τους.

Comments