Οι RUSH “ρίχνουν αυλαία” σύμφωνα με τον κιθαρίστα τους ALEX LIFESON!

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο κιθαρίστας Alex Lifeson στην The Globe and Mail, ανέφερε πως δεν υπάρχουν άλλα σχέδια για περιοδείες ή δίσκους για τους Καναδούς rockers, RUSH, οι οποίοι απ΄όσο δείχνει ρίχνουν αυλαία 50 χρόνια μετά την ίδρυσή τους, και περισσότερα από 2 χρόνια μετά από την τελευταία περιοδεία τους.

Συγκεκριμένα ο Alex Lifeson είπε: "Έχουν περάσει λίγο περισσότερα από δύο χρόνια από την τελευταία περιοδεία των Rush. Δεν σκοπεύουμε να περιοδεύσουμε ή να ηχογραφήσουμε άλλο. Έχουμε πρακτικά τελειώσει. Μετά από 41 χρόνια, νιώθουμε πως ήταν αρκετά…"

Φυσικά, όσον αφορά τον Lifeson, δεν σκοπεύει να σταματήσει την ενασχόλησή του με τη μουσική:

Είμαι πολύ απασχολημένος τελευταία. Γράφω πολύ. Γράφω για τέσσερα-πέντε διαφορετικά projects. Άλλοι καλλιτέχνες μου ζητούν να παίξω κιθάρα σε δουλειές τους.

Είναι πραγματικά διασκεδαστικό για μένα. Είναι πολύ λίγη η πίεση, είμαι όσο δημιουργικός θέλω και μπορώ να δουλέψω με νέες προοπτικές, κάτι το οποίο μου φαίνεται πολύ ελκυστικό.

Φήμες για το τέλος των RUSH,  ήθελαν τους Alex Lifeson και Geddy Lee να ιδρύουν μία νέα μπάντα, χωρίς τον drummer Neil Peart, ο οποίος το 2015 είχε δηλώσει πως ήθελε να σταματήσει τις περιοδείες. Όμως διαψεύστηκαν όταν οι  Geddy Lee  και Alex Lifeson δήλωσαν πως είτε θα βρισκόταν και οι τρεις μαζί  στον δρόμο για περιοδείες ή κανένας και πως οι Rush δεν είναι η μπάντα που αλλάζει μέλη.

 

Comments