Ο LEMMY σε γραμματόσημα!!

Το Γερμανικό ταχυδρομείο και η εφημερίδα Bild παρουσίασαν περιορισμένο αριθμό γραμματοσήμων στα οποία εικονίζεται ο αποθανόντας frontman των Motorhead, Lemmy Kilmister θέλοντας έτσι να τιμήσουν την μνήμη του αξέχαστου μεταλλοπατέρα.

 

Η συλλογή προέκυψε ως αποτέλεσμα της συνεργασίας των Γερμανικών ταχυδρομείων και της εφημερίδας Bild.

 

Η εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η Γερμανική ταχυδρομική υπηρεσία μαζί με την Bild τιμά τον Ian Lemmy Kilmister εκδίδοντας σειρά γραμματοσήμων για κανονικού μεγέθους αλληλογραφία."

Τα 10 γραμματόσημα πωλούνται έναντι του ποσού των 10 ευρώ, μόνο όμως στην Γερμανία.

 

Επίσης έχει κυκλοφορήσει πακέτο με 10 γραμματόσημα και 5 μοτίβα του Lemmy για τους συλλέκτες.

Ο αριθμός των γραμματοσήμων είναι περιορισμένος στα 7777 κομμάτια , καθότι το 7 ήταν ο τυχερός αριθμός του συχωρεμένου, και θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία μόνο για έναν μήνα από 17 Μαΐου έως 17 Ιουνίου.

 

Η Bild , κλείνοντας , αναφέρει : "Ήταν ένας τρομερός καλλιτέχνης, ένας κύριος, ειλικρινές και τίμιο άτομο, σύμβολο για πολλούς καθώς και πηγή έμπνευσης τόσο για άλλους καλλιτέχνες όσο και για τους οπαδούς."

 

513x720

 

Ο Ian Fraser a.k.a. Lemmy Kilmister πέθανε τον Δεκέμβριο του 2015 από καρκίνο σε ηλικία 70 χρονών. Τα εναπομείναντα μέλη των Motorhead θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Saxon στις 13/06/2016 στο Golden Gods του Metal Hammer προς τιμήν του Lemmy.

 

Comments