Σοφία Αρβανίτη για Σάκη Τόλη: “Μεγατόνος καλλιτεχνικός, τον ΑγΑπΩ!!! Rotting Christ ohhh my God!!!”

Η αγάπη της Σοφίας Αρβανίτη για τον σκληρό και αγαπημένο μας ήχο, είναι γνωστή και απ' ότι φαίνεται ξεπερνά κατά πολύ το παρελθόν και την μοναδική της συνεργασία στα 90's με την μεγάλη κυρία της rock, ΒΟΝΝΙΕ TYLER, στο "Desert Is In Your Heart".

 

Προσφάτως την είχαμε δει ακόμα και από εκπομπή της Αννίτας Πάνια να διασκευάζει BLACK SABBATH και Paranoid ...ΕΔΩ (http://rockoverdose.gr/archives/149430). Την έχουμε δει να φοράει metal t-shirt's, μεταξύ των οποίων και το θρυλικό της Eat Metal Records, την έχουμε δει να φωτογραφίζεται στο πλευρό του GUS G., του οποίου δηλώνει θαυμάστρια και συχνά - πυκνά την συναντούμε είτε για ποτό στα metal στέκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, είτε στους συναυλιακούς χώρους.

 

Την περασμένη Κυριακή, το Rock Overdose, την εντόπισε στο Κύτταρο και στην μοναδική συναυλία των μεγάλων Moonspell (!!!), όπου η Σοφία δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον Σάκη των Rotting Christ και να ανεβάσει τις φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα "μεγατόνο καλλιτεχνικό".

 

Πάντως, δεδομένης της φωνάρας που διαθέτει η Σοφία Αρβανίτη, πολύ θα θέλαμε να την ακούσουμε σε κάποια metal-ική σύνθεση. Εκείνη, το έχει σκεφτεί;

Comments