Το Rock Overdose στο signing session του βιβλίου των ROTTING CHRISΤ στο Bowel of Noise Underground Record Store!

Το Rock Overdose στο signing session του βιβλίου των ROTTING CHRISΤ στο Bowel of Noise underground record store

Το signing session του βιβλίου των ROTTING CHRIST “NON SERVIAM-The Official Story Of Rotting Christ” ήταν το πιο σημαντικό γεγονός για το δισκοπωλείο του BOWEL OF NOISE από την ημέρα που ξεκίνησε το 2005.

Παρών μισή ώρα νωρίτερα από την ώρα που είχαμε ανακοινώσει (13:00) ήταν ο mastermind τους, Σάκης Τόλης, ο οποίος ήταν διαρκώς ανάμεσα στον κόσμο, συνομιλώντας με όλους – μικρούς και μεγάλους - και υπογράφοντας χωρίς να παίρνει θέση τυπικά στις καρέκλες πίσω από τους πάγκους που είχαμε στήσει, ακολουθώντας την τυπική διαδικασία που ακολουθείται παντού στα signing sessions! Το γεγονός ότι έμεινε όρθιος και υπέγραφε πότε στα χέρια και πότε στους πάγκους, είναι μια τρανή απόδειξη του πόσο true είναι οι ROTTING CHRIST, είναι το γεγονός ότι αναμίχθηκαν με τον κόσμο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ο αδερφός του και συνοδοιπόρος του, Θέμης Τόλης, και ο Δημήτρης Πατσούρης (Mutilator). Ευτυχώς κατάφεραν να έρθουν, ξεπερνώντας τα εμπόδια από τις τρεις πορείες στο Σύνταγμα, ξεσηκώνοντας μαζί με το Σάκη Τόλη θύελλα ενθουσιασμού! Όλοι ήθελαν να βγουν σε φωτογραφία μαζί τους και τυχεροί όσοι βγήκαν φωτογραφία και με τους τρεις μαζί – ο Σάκης μάλιστα έπαιρνε στην αγκαλιά του τα μικρά παιδιά για να βγει φωτογραφία μαζί τους! Τα πηγαδάκια έδιναν και έπαιρναν και η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική από τον κόσμο που ήρθε και εξάντλησε όλα τα διαθέσιμα αντίτυπα του βιβλίου που είχαμε στη διάθεσή μας.

 

Κερασάκι στην τούρτα η παρουσία του συγγραφέα, Dayal Patterson. Οι ορδές των οπαδών ήταν τόσες που το event τελικά ολοκληρώθηκε 2,5 ώρες μετά την ώρα λήξης που είχαμε ανακοινώσει (14:00) – απόδειξη του πόσο true είναι η μπάντα και πόσο πιστό κοινό έχουν στη γενέτειρά τους! Ξεχωριστή παρουσία είχαν οι πιο παλιοί fans τους από τη μυθική εποχή τους στα τέλη της δεκαετίας του 80 μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του 90, που εξιστόρησαν την πορεία του συγκροτήματος με τα δικά τους βιώματα από εκείνη την εποχή.

 

Μοναδικός απών ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος (Morbid), ο οποίος είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις στο εξωτερικό. Επόμενο ραντεβού που θα κλείσετε με event μας είναι η συναυλία των ARCHGOAT στο Temple της Αθήνας το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019. Σας περιμένουμε όλους εκεί!

 

Photos by Antony Kaz

Comments