Τραγουδίστρια δολοφονήθηκε στη σκηνή…Συγκινητική δήλωση εξέδωσαν οι PANTERA μέσω της σελίδας τους στο Facebook

Την περασμένη Παρασκευή, η τραγουδίστρια Christina Grimmie, η οποία έγινε γνωστή μέσω του Youtube και ακόμη πιο δημοφιλής όταν εμφανίστηκε στο “Voice”, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε μετά την εμφάνισή της στο Ορλάντο. Την ώρα που υπέγραφε αυτόγραφα, ένας οπλισμένος άντρας την πλησίασε και την πυροβόλησε. Αμέσως μετά, ο άντρας αυτός αυτοκτόνησε. Η νεαρή τραγουδίστρια δεν είχε κανέα ιστορικό με αυτόν τον άντρα.

 

Το γεγονός αυτό θυμίζει αρκετά την παρόμοια ιστορία των γεγονότων του Δεκεμβρίου 2004, όταν ο Dimabag Darrell των Pantera πυροβολήθηκε την ώρα που έπαιζε επί σκηνής. Οι Pantera, δημοσίευσαν το ακόλουθο κείμενο στο facebook τους νωρίτερα:

 

“Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι και απογοητευμένοι που μάθαμε ότι η Christina Grimmie πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε ακριβώς όπως ο Dimebag Darrell. Μετά την δολοφονία του Dime, όλοι προσευχηθήκαμε η βιομηχανία μας (δηλαδή οι ιδιοκτήτες club και οι promoters), θα κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί ώστε να προστατέψουν τους καλλιτέχνες από φανατικούς κατέχοντες όπλων. Δυστυχώς, αυτό δεν έγινε και ακόμη ένα ανερχόμενο ταλέντο πλήρωσε τις συνθήκες αυτές με την ζωή της.  ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. RIP Christina & RIP Dime, Jeff Thompson, Erin Halk και Nathan Bray”

 

Δυστυχώς δεν είναι η μοναδική περίπτωση πυροβολισμού σε συναυλία τον τελευταίο μήνα, καθώς υπήρχαν πυροβολισμοί σε μερικά club. Ακόμη χειρότερα, αυτό δεν ήταν ούτε καν το τραγικότερο συμβάν στο Ορλάντο αυτήν την εβδομάδα, αφού χθες ένας άντρας επιτέθηκε με όπλο σε ένα γκέι club του Ορλάντο, σκοτώνοντας 50 ανθρώπους.

 

Όπως φαίνεται, τα πράγματα δείχνουν να έχουν ξεφύγει στην Αμερική και οι επιθέσεις ολοένα και να χειροτερεύουν. Εμείς από την πλευρά μας στέλνουμε τις ευχές μας στην οικογένεια της νεαρής τραγουδίστριας και επικροτούμε την κίνηση των Pantera.

 

 

Για το Rock Overdose,
Κωνσταντίνος Σωτηρέλης

Comments