10 λόγοι να πάμε στο Κύτταρο την Παρασκευή στους Royal Hunt / Soul Cages / New Past!

 

10 λόγοι να πάμε στο Κύτταρο την Παρασκευή στους Royal Hunt / Soul Cages / New Past!

 

1. Επειδή οι Royal Hunt δεν έχουν παίξει ποτέ ολόκληρο σετ ως headliners με τον D.C. Cooper στην σύνθεσή τους. Πρόκειται για μία από τις αγαπημένες μας μπάντες, με μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες φωνές, κι όμως δεν τους ακούσαμε ποτέ σε ολόκληρο σετ μαζί. Όταν είχαν ξανάρθει το 2008 οι Royal Hunt ο D.C είχε αποχωρήσει και είχαν τον Boals στην σύνθεσή τους, ενώ το 2012 επανενωμένοι με τον D.C. έπαιξαν πριν από τους Psychotic Waltz με συνέπεια να παίξουν μειωμένο σετ.

 

2. Επειδή αμφότεροι οι Royal Hunt και Soul Cages μας έχουν προσφέρει δύο από τους σημαντικότερους δίσκους στην ιστορία του μελωδικού και progressive metal. Τα ‘Paradox’ των Royal Hunt και ‘Moments’ των Soul Cages είναι άλμπουμ ορόσημα που δεν πρέπει να λείπουν από καμία δισκοθήκη.

 

3. Επειδή θέλουμε να ακούσουμε τον D.C. Cooper να τραγουδάει κομμάτια από το Paradox! Την τελευταία φορά που είχαν έρθει, όπως θυμούνται όσοι ήταν παρόντες, λόγω περιορισμένου χρόνου, δεν είχαν παίξει τίποτα από το Paradox και μας άφησαν με το παράπονο. Τώρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Αναμένουμε να ακούσουμε όσο περισσότερα τραγούδια από το Paradox γίνεται.

 

4. Επειδή παρά τον πρόσφατο συναυλιακό οργασμό των τελευταίων ετών, δεν υπάρχουν αντίστοιχες συναυλίες στο συγκεκριμένο μουσικό ιδίωμα. Πέρα από τους συνήθεις ύποπτους Fates Warning, τις (πολύ καλές) τοπικές μας μπάντες, και κάποιες ακόμα εξαιρέσεις, δεν είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε ποιοτικό μελωδικό progressive metal εδώ και πολύ καιρό.

5. Είναι πέρα για πέρα τίμιο και value for money live. Δύο ιστορικές μπάντες με εισιτήριο όσο θα πληρώναμε μόνο για οποιαδήποτε από τις δύο, ή για μία μόνο άλλη ‘δυνατή’ μπάντα με κάποιο support.

 

6. Διότι το Κύτταρο αποτελεί εγγύηση ως προς την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου. Οι συγκεκριμένες μπάντες χρειάζονται την αντίστοιχη ηχητική κάλυψη για να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, και το Κύτταρο ίσως είναι το καλύτερο liveάδικο ηχητικά αυτή τη στιγμή στην Αθήνα.

 

7. Επειδή το Rockwave απέχει πολύ καιρό ακόμα!

 

8. Διότι οί Royal Hunt είναι μία από τις καλύτερες μπάντες στο σανίδι. Δεν είναι τυχαίο που έχουν κυκλοφορήσει τόσα live, γιατί είναι κάτι που κάνουν καλά.

9. Γιατί δεν ξέρω αν θα τους ξαναδώ. Μπάντες όπως οι Arch Enemy ή οι Amon Amarth που έχουν κάλυψη από τις δισκογραφικές και τα μεγάλα media θα έρχονται συνέχεια. Όχι όμως οι Royal Hunt / Soul Cages. Άσε που αμφότερες μπάντες κλείνουν τα 30 χρόνια από την ίδρυσή τους, και δεν είναι όλοι Judas Priest να παίζουν μέχρι τα 90 τους!

 

10. Επειδή ο τελευταίος δίσκος των Royal Hunt είναι αριστούργημα. Για να μη διαφημίζουμε άλλα site, ψάξτε και διαβάστε δισκοκριτικές. Ή ακόμα καλύτερα ακούστε το μόνοι σας να πειστείτε!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τη συναυλία:

ROYAL HUNT
Παρασκευή 20 Απριλίου 2018, Κύτταρο, Αθήνα
Special Guests : SOUL CAGES
Support: NEW PAST

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30

Τιμές Εισιτηρίων 20€ (sold out)
23€ Λοιπή Προπώληση
25€ Ταμείο

Εισιτήρια διατίθενται σε όλο το δίκτυο της Viva.gr αλλά και στα δισκοπωλεία Eat Metal & Sirens Records. Όλα τα ηλεκτρονικά αγορασμένα εισιτήρια θα αντικατασταθούν από hard copy κατά την είσοδο.

 

Comments