35χρόνια SPIDER KICKERS! Αναδρομή από το 1986 ως σήμερα από τον Κώστα Παπαδημητρίου (audio)

 

35χρόνια SPIDER KICKERS! "Keep The Underground Clear!"

 

 

Το RockOverdose και ο Ζήσης Πετκανάς είχε μια πολύ όμορφη συζήτηση με τον Κώστα Παπαδημητρίου, κιθαρίστα και ιδρυτικό μέλος των θρυλικών Γιαννιωτών Thrash/Death Metallers Spider Kickers!

 

Ο Κώστας μας ξετυλίγει όλη την 35χρονη ιστορία των Spider, από το ξεκίνημά της μέχρι και τις μέρες μας, επενδεδυμένη από χαρακτηριστικά τραγούδια από την κάθε περίοδο της μπάντας!

 

Από τα πρώτα δύσκολα χρόνια, όπου ξεκίνησαν δειλά δειλά τα πρώτα λάιβ, οι αναλογικές ηχογραφήσεις και τα πρώτα demos, μέχρι και τις μέρες μας, όπου λίγο πριν την καραντίνα η μπάντα ετοιμαζόταν να κάνει το μεγάλο βήμα για εμφανίσεις στο εξωτερικό και φυσικά την δημιουργία του επόμονου πονήματός τους!

 

Δε παρέλειψε να αναφερθεί στους συνοδοιπορους στη σκηνή Necromantia, Rotting Christ, Septic Flesh, με τους οποίους είναι φίλοι από τα πρώτα χρόνια και φυσικά τους επίσης Γιαννιώτες Varathron!

 

Τέλος μίλησε για τη σκηνή στα Γιάνννενα, τον αδερφικό του φίλο Γιώργο Γάκη, τον Μάνθο Μάνθο με τον οποίο ετοιμάζανε αρκετά λαιβάκια (-άρες), τον Σπύρο Ζώη από το Rock Bass και τον επίσης κολλητό του Γιάννη Λεοντάρη από το Indian!

 

Απολαύστε παρακάτω την ωραία μας κουβέντα (επενδυμένη όπως είπαμε με τραγούδια απο κάθε περίοδο της ιστορικής μπάντας)

Enjoy!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments