POWER TRIP: Η πρώτη ένδειξη για επιστροφή μετά το θάνατο του Riley Gale!

Ο ξαφνικός θάνατος του τραγουδιστή των Power Trip, Riley Gale τον Αύγουστο του 2020, έβαλε την μπάντα στον πάγο, με το μέλλον της να φαντάζει αβέβαιο.

Η μπάντα ωστόσο έχει εκφράσει τη θέλησή της να συνεχίσει αλλά χωρίς να είναι σίγουροι πως θα γίνει αυτό. Σε πρόσφατη μάλιστα συνέντευξή του στο Banger TV, ο κιθαρίστας της μπάντας  Blake Ibanez έστειλε μήνυμα στους οπαδούς να έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά στο μέλλον, καθώς υπάρχει υλικό ακυκλοφόρητο.

Πριν από λίγες ώρες στο official facebook profile των αμερικανών thrashers Power Trip έγινε μια κίνηση αλλαγής της φωτογραφίας προφίλ ... Ο κόσμος εξέλαβε την κίνηση αυτή ως σημάδι επιστροφής γεγονός που έρχεται να ενισχύσει τις φήμες πως η μπάντα ετοιμάζει κάτι και όπως ήταν φυσικό η σελίδα τους στο facebook κατακλύστηκε από μηνύματα ενθουσιασμού με τους περισσότερους να προτρέπουν τη μπάντα να συνεχίσουν στη μνήμη του Riley Gale!

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η εικόνα που έβαλαν στο προφίλ  μοιάζει πολύ με τη μασκότ των Sacred Reich, με τους οποίους ο Blake Ibanez μοιράστηκε τη σκηνή σε εμφάνισή τους στο Dallas τον περασμένο μήνα.

Δείτε παρακάτω σχετικές αναρτήσεις και stay tuned για νεότερα!

 

 

Comments