ARCH ENEMY: Ακούστε το νέο κομμάτι ‘First Day In Hell’

Το νέο τους κομμάτι με τίτλο "First Day In Hell" , κυκλοφόρησαν οι ARCH ENEMY. Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας, με τίτλο "Will To Power", το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Century Media.


Απολαύστε το στο παρακάτω link:




"Will To Power" track listing:

01. Set Flame To The Night
02. The Race
03. Blood In The Water
04. The World Is Yours
05. The Eagle Flies Alone
06. Reason To Believe
07. Murder Scene
08. First Day In Hell
09. Saturnine
10. Dreams Of Retribution
11. My Shadow And I
12. A Fight I Must Win