Γιάννης Παπαδόπουλος (BEAST IN BLACK) στο RockOverdose: “Όλο το show & setlist μας είναι φρέσκο, θα ευχαριστηθείτε heavy metal & χορό!!

 

 

Η ευρωπαϊκή περιοδεία των BEAST IN BLACK - "Dark Connection" είναι σε εξέλιξη, και σε λίγες μέρες το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία τους απολαύσει - για πρώτη φορά - ζωντανά σε δύο εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα!

Ο frontman του group, ο "δικός μας" Γιάννης Παπαδόπουλος, βρήκε λίγο χρόνο να απαντήσει στις ερωτήσεις μας και δηλώνει ανυπόμονος ξεσηκώσει μαζί με τους Beast In Black και τις εγχώριες σκηνές!

 

Μη χάσετε την ευκαιρία να ακούσετε ζωντανά τους Beast In Black, για πρώτη φορά στην χώρα μας.

Μαζί τους για τις εμφανίσεις τους στην Ελλάδα οι SUICIDAL ANGELS.

 

🔸️Τρίτη 21 Μαρτίου Principal Club Theater
🔸️Τετάρτη 22 Μαρτίου Gagarin205

Band’s official website: https://beastinblack.com
Εισιτήρια: https://eventation.gr/beastinblack

 


 

 

RockOverdose: Πως πάει η περιοδεία μέχρι στιγμής; Θα ήθελες να μας πεις μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά highlights από τις εμφανίσεις σας ως τώρα;

Γιάννης Παπαδόπουλος (Beast In Black): Η περιοδεία από σχεδόν κάθε άποψη πάει ιδανικά! Έχουμε όλοι βρει τον ρυθμό μας και τα κουμπιά ώστε να περάσουμε όμορφα, δημιουργικά, και με αρμονία! Όταν είσαι 2 μήνες στο ίδιο λεωφορείο με 18 άτομα, το λεωφορείο γίνεται σπίτι σου, και τα άτομα γίνονται οικογένειά σου. Οπότε είναι πολύ σημαντικό να βρεις την κατάλληλη ισορροπία κι ευτυχώς το έχουμε καταφέρει από την πρώτη μέρα αυτό.

 

 

RockOverdose: Πώς είναι η συνεργασία σας με τους FIREWIND; Υπάρχει κάποιο πλάνο να συνεργαστείτε και μουσικά; Θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα.

 

Γιάννης Παπαδόπουλος (Beast In Black): Όπως μπορείς να καταλάβεις, τα πράγματα βαίνουν καλώς από την πρώτη στιγμή. Όλα τα μέλη των Firewind είναι καταπληκτικά παιδιά και είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που τους έχουμε μαζί μας! Όσον αφορά τα μελλοντικά πλάνα, για την ώρα η εστίαση όλων μας είναι αποκλειστικά στους Beast In Black.

 

 

RockOverdose: Το RockOverdose σταθερά όλα τα χρόνια παρακολουθεί στενά την πορεία σου, τόσο με τους BEAST IN BLACK αλλά και με την προηγούμενη μπάντα τους WARDUM. Σε αυτά τα χρόνια αν θα έκανες έναν προσωπικό απολογισμό, σε ποιους τομείς θα έλεγες ότι έχει αλλάξει η ζωή σου ως μουσικό – τραγουδιστή;

 

Γιάννης Παπαδόπουλος (Beast In Black): Χίλια ευχαριστώ! Η ζωή έχει αλλάξει ρυθμούς από τότε που ξεκίνησα να περιοδεύω με τους Beast In Black, και σε κάποιους τομείς έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία που είχα όταν τους πρωτοξεκινήσαμε! Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει μέσα μου, καλλιτεχνικά, ψυχικά.. Είναι ένα ταξίδι χωρίς τελειωμό και πρέπει να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου πώς να το απολαμβάνεις! Φεύγεις κάθε λίγο και λιγάκι από το σπίτι σου, την ρουτίνα σου, τα άτομά σου. Θέλει διαρκή πνευματική "δουλειά" αυτός ο τρόπος ζωής! Αλλά μπορώ να πω με το κεφάλι ψηλά ότι χαίρομαι για αυτό το δρόμο που έχω διαλέξει. Είμαι σε θέση να δω τόσα μέρη και να τραγουδήσω για τόσο κόσμο, δεν μπορούν πολλοί να το ζήσουν αυτό! Πάνω απ' όλα είμαι ευγνώμων.

 

 

RockOverdose: Σε παλιότερη συνέντευξή μας μαζί σου, είχες πει πως φεύγοντας από την Ελλάδα δόθηκες ολοκληρωτικά στη μουσική και άφησες πίσω σου τα ημίμετρα κερδίζοντας νέες εμπειρίες. Βρισκόμαστε στο 2023, παρακολουθείς την εγχώρια ελληνική σκηνή; Πώς βλέπεις τα πράγματα;

 

Γιάννης Παπαδόπουλος (Beast In Black): Νομίζω η Ελλάδα έχει πολλά να δώσει στον metal (κι όχι μόνο) χώρο. Πρέπει να συνεχίσουμε να παράγουμε καλές δουλειές (δισκογραφία, βίντεο, γενικώς όλο το "πακέτο") ώστε να ανέβουμε σε παγκόσμιο επίπεδο και να σταθούμε ισάξια με γιγάντες από άλλες χώρες! Η μουσικότητα και το τάλεντο υπάρχουν σε αφθονία, θεωρώ ότι πρέπει να δουλευτούν οι υπόλοιποι τομείς γύρω από αυτό!

 

 

RockOverdose: Ποια είναι τα σχέδια των BEAST IN BLACK μετά την περιοδεία; Θα ακολουθήσει κάποιο album (studio ή live);

 

Γιάννης Παπαδόπουλος (Beast In Black): Για την ώρα έχουμε εστιάσει στο να προωθήσουμε την τελευταία μας δουλειά "Dark Connection" και περιοδεύουμε ασύστολα. Το πιο πιθανό είναι το 2024 να ακολουθήσει το ίδιο παράδειγμα, και ευελπιστούμε να βρεθεί χρόνος μέσα στην επόμενη διετία να ετοιμάσουμε ένα 4ο άλμπουμ. Κατά κύριο λόγο αυτό εξαρτάται από τον Anton(Kabanen) και τη δυνατότητά του να βρει χρόνο για τη σύνθεση & παραγωγή ενός νέου δίσκου.

 

 

RockOverdose: Επιτέλους θα σας δούμε ζωντανά και στην Ελλάδα! Πώς νιώθεις που θα έχεις την ευκαιρία να παρουσιάσεις το υλικό των BEAST IN BLACK μπροστά σε φίλους και συμπατριώτες σου;

 

Γιάννης Παπαδόπουλος (Beast In Black): Χαίρομαι πολύ που επιτέλους πήραμε την απόφαση, κι εν μέρει το ρίσκο, να έρθουμε στη χώρα μου. Συνήθως για τις περισσότερες μπάντες αυτό το βήμα αργεί πολύ, μιας και οι ρυθμοί μας διαφέρουν πολύ από την πλειονότητα της Ευρώπης. Είμαι περήφανος και ανυπομονώ για αυτές τις συναυλίες!

 

 

 

RockOverdose: Για τις εμφανίσεις σας στην Ελλάδα έχετε ετοιμάσει κάτι special; Tι να περιμένουμε από τις εμφανίσεις σας εδώ;

 

Γιάννης Παπαδόπουλος (Beast In Black): Όλο το show και setlist είναι κάτι φρέσκο και νομίζω πως η κάθε ψυχή στη συναυλία θα ευχαριστηθεί heavy metal και χορό!

 

 

RockOverdose: Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην περιοδεία σας και σας περιμένουμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

 

Γιάννης Παπαδόπουλος (Beast In Black): Ανυπομονούμε, όλοι μας! Καλή μας αντάμωση!

 

 

Main photo credits: @reutermp

 

Comments