Οι μαγνήτες Blackfire Pickups είναι το νέο εγχείρημα και όραμα του Gus G.!

Ο Gus G. πάει ένα βήμα πιο πέρα στο χώρο του μουσικού εξοπλισμού ανακοινώνοντας τη δική του εταιρεία pickups, με την επωνυμία "Blackfire Pickups".

 

 

Η Blackfire Pickups είναι το νέο εγχείρημα και όραμα του Gus G. ο οποίος δηλώνει σχετικά: «Αφού σχεδίασα πολλά προϊόντα για μερικούς από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του είδους για χρόνια και κυκλοφόρησα επιτυχημένες σειρές προϊόντων με την υπογραφή μου, ένιωσα ότι ήρθε η ώρα να το πάω στο επόμενο επίπεδο και να ξεκινήσω τη δική μου εταιρεία όπου θα έχω τον απόλυτο έλεγχο και ελευθερία στη δημιουργία των προϊόντων!"

More info: https://www.blackfirepickups.com/

 

Διαβάστε παρακάτω λεπτομέρειες για τα προϊόντα:

 

 

Ο Immortal bridge είναι ένας παθητικός διπλός μαγνήτης (humbucker) υψηλής έντασης που έχει σχεδιαστεί από τον Gus G. και την ομάδα του και βασίζεται σε έναν Alnico 5 μαγνήτη. Αποτελεί ιδανική επιλογή για Rock και Metal παιξίματα κι έχει ισχυρά μεσαία που προσφέρουν χαρακτηριστικά ρυθμικά και εντυπωσιακά solos!

 

 

 

 

 

 

 

Ο Proteus bridge είναι ένας active διπλός μαγνήτης (humbucker) υψηλής έντασης που έχει σχεδιαστεί από τον Gus G. και την ομάδα του με σκοπό να καλύπτει τις ανάγκες του και να ταιριάζει με το στιλ παιξίματος του, που απαιτεί ισχυρό και πλούσιο τόνο και εκφραστικότητα.

 

 

 

 

Οι μαγνήτες συνοδεύονται από μία υψηλής έντασης και χαμηλού θορύβου προενίσχυση που προσφέρει αρκετή ώθηση και παραμόρφωση και ταυτόχρονα ισορροπημένο EQ και πλούσιες αρμονικές που ανταποκρίνονται άψογα στις δυναμικές!

 

 

Comments