ΕΚΤΑΚΤΟ: Δεν θα εμφανιστούν οι Boy Harsher απόψε στο Release Athens!


Όπως ανακοίνωσε το Release Athens οι Boy Harsher δεν θα εμφανιστούν σήμερα στην Πλατεία Νερού όπως ήταν προγραμματισμένοι μαζί με τους Στέρεο Νόβα.


Η ανακοίνωση του φεστιβάλ:

"Φίλες και φίλοι του Release Athens,
Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως, όπως μας ενημέρωσε επίσημα πριν λίγο το ίδιο το συγκρότημα, οι Boy Harsher δεν θα μπορέσουν να εμφανιστούν στην αποψινή, 10η ημέρα του φεστιβάλ. Δυστυχώς, μια απεργία των ελεγκτών σε όλα τα αεροδρόμια της Ιταλίας, όπου το αμερικανικό ντουέτο πραγματοποίησε live εμφανίσεις τις τελευταίες δύο ημέρες, οδήγησε στην ακύρωση όλων των πτήσεων, ανάμεσά τους και εκείνης που θα τους έφερνε σήμερα στην Αθήνα. Παρά τις προσπάθειες που κατεβληθησαν, δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί μία εναλλακτική λύση λόγω και των ελάχιστων χρονικών περιθωρίων, όπως γίνεται κατανοητό.
Τόσο το συγκρότημα όσο κι εμείς, λυπούμαστε για αυτή την εξέλιξη της τελευταίας στιγμής και θα ξεκινήσουμε άμεσα συζητήσεις ώστε οι Boy Harsher να έρθουν στην Αθήνα στο πλαίσιο της επόμενης ευρωπαϊκής περιοδείας τους. Όταν συμβεί αυτό, οι κάτοχοι των εισιτηρίων για τη σημερινή ημέρα θα έχουν πρώτοι το δικαίωμα αγοράς, σε προνομιακή τιμή.

 

Οι υπόλοιπες εμφανίσεις της 10ης ημέρας του Release Athens 2023 θα πραγματοποιηθούν κανονικά και το πρόγραμμα διαμορφώνεται πλέον ως εξής:

 

19:00 / doors open
19.05 / DJ Set by Junior SP.
20.15 / Marva Von Theo
21.30 / Leftfield
23.15 / Στέρεο Νόβα

 

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται στα: releaseathens.gr και viva.gr
Για την έγκυρη σας ενημέρωση, παρακαλούμε θερμά να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του www.releaseathens.gr.

 

 


 

Comments