ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ: Το νέο βιβλίο του Γιώργου Αναγνωστόπουλου για την ακραία μουσική!

 

 

Το δεύτερο βιβλίο - λεύκωμα του Γιώργου Αναγνωστόπουλου με θέμα την ακραία μουσική, πρόκειται να κυκλοφορήσει τέλος του έτους από τις εκδόσεις ΔΙΑΥΛΟΣ.

Τίτλος του  "ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ" και πρόκειται για τη συνέχεια του  πρώτου βιβλίου του "Παγκόσμιος Θόρυβος – 50 Χρόνια Heavy Metal" που κυκλοφόρησε το 2018.

 

 

 

Λίγα λόγια για το συγγραφέα:

Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος σπούδασε Αρχιτεκτονική στο UCE του Birmingham καθώς και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Διατηρεί δικό του αρχιτεκτονικό γραφείο ενώ έχει βραβευτεί και διακριθεί σε εγχώριους όσο και διεθνείς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς διάφορων θεματικών ενοτήτων (αναπλάσεις, βιομηχανικός σχεδιασμός, οικιστικά και βιομηχανικά κτίρια κ.τ.λ.). 

 

Ασχολείται ενεργά με τη heavy metal μουσική μέσω διοργάνωσης συναυλιών  και έχει γράψει δεκάδες άρθρα για διαδικτυακές σελίδες ανάλογου ύφους. Παράλληλα ασχολείται με τη γραφιστική ενώ σχεδιάζει εξώφυλλα για δίσκους συγκροτημάτων κυρίως metal περιεχομένου. Eίναι λάτρης της ζωγραφικής και ιδιαίτερα της τεχνικής “dot drawing” ενώ  κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο ‘Παγκόσμιος Θόρυβος’, ένας φόρος τιμής θα έλεγα για τα 50 χρόνια του heavy metal.

 

 

More info soon.

 

 

 

Comments