Οι DIAMOND HEAD διασκευάζουν METALLICA και ‘’No Remorse’’!

 

 

Λίγοι θα μπορούσαν να προβλέψουν την αξία του ‘’Lightning The Nations’’, όταν κυκλοφόρησε 4 δεκαετίες πριν, και το πόσο σημαντικό ρόλο θα έπαιζε για τον μέλλον του σκληρού ήχου.

 

Το ντεμπούτο των Diamond Head υπήρξε καταλυτικό για το κίνημα του New Wave Of British Heavy Metal. Επαναπροσδιορισμένο, επανηχογραφημένο και αναγεννημένο το ‘’Lightning To The Nations’’,  θα (ξανα)κυκλοφορήσει, στις 27 Νοεμβρίου 2020 , μέσω της Silver Lining Music.

 

Οι Diamond Head ήδη μας έχουν δώσει ένα δείγμα της δουλειάς τους με τα ‘’Am I Evil ?’’ και ‘’It’s Electric’’, όμως χθες έκαναν την έκπληξη κυκλοφορόντας ένα Cover  του ‘’No Remorse’’ από τον πρώτο δίσκο των Metallica ‘’Kill ‘Em All’’. Οι ίδιοι δηλώνουν πως για πολλά χρόνια είχαν στα σχέδια τους μια τέτοια κυκλοφορία εξαιτίας των καλλιτεχνικών σχέσεων των δύο μπαντών.

 

Είναι γνωστό πως οι Metallica όχι μόνο είχαν συμπεριλάβει το κομμάτι ‘’Am I Evil ?’’ στο δισκογραφικό τους ντεμπούτο, αλλά δεν είναι λίγες φορές που συμπεριλαμβάνουν και στις set lists ανά τα χρόνια.

 

 

 

Για το Rock Overdose,
Πάρις Καραγιαννόπουλος

Comments