Τίτλοι τέλους για τους Sepultura!


Τίτλοι τέλους για τους Sepultura, οι οποίοι μετά από τέσσερις δεκαετίες ανακοίνωσαν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους. Η περιοδεία με τίτλο Celebrating Life Through Death, θα διαρκέσει 18 μήνες και θα ξεκινήσει το Μάρτιο του 2024.

 

Δείτε την ανακοίνωσή τους παρακάτω:

«Μετά από τέσσερις δεκαετίες, νιώθουμε ότι ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Επισκεφθήκαμε 80 χώρες, βυθιστήκαμε σε αμέτρητους πολιτισμούς και υπηρετήσαμε περήφανα ως μουσικοί πρεσβευτές της Βραζιλίας στον κόσμο. Το τελευταίο μας άλμπουμ, Quadra, αποτελεί απόδειξη του διαρκούς δημιουργικού μας πνεύματος και το project SepulQuarta μας βοήθησε να αντιμετωπίσουμε μαζί την καταιγίδα της πανδημίας. Τώρα, είμαστε έτοιμοι να ενωθούμε για μια τελευταία φορά για μια δυνατή αποχαιρετιστήρια περιοδεία» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια αυτής της τελευταίας περιοδείας σκοπεύουν να ηχογραφήσουν ζωντανά 40 τραγούδια σε 40 διαφορετικές πόλεις.

«Είμαστε αιώνια ευγνώμονες για όλα όσα καταφέραμε τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες. Έχουμε κυκλοφορήσει άλμπουμ με μεγάλη επιτυχία, παίξαμε αξέχαστες συναυλίες σε όλο τον κόσμο, δημιουργήσαμε διαρκείς φιλίες, γνωρίσαμε τα είδωλά μας και συνεισφέραμε σημαντικά στην παγκόσμια metal σκηνή. Έχουμε πετύχει τόσα πολλά και φεύγουμε από τη μουσική σκηνή με μια αίσθηση απέραντης περηφάνιας».

 

 

Οι Sepultura δημιουργήθηκαν από τα αδέλφια Max και Igor Cavalera το 1984, με τους Paulo Jr. και Andreas Kisser να συμπληρώνουν το line up με το οποίο μεγαλούργησαν. Το 1996 αποχώρησε ο Max και το 2006 o Igor Cavalera, με τον Derik Green να αναλαμβάνει τα φωνητικά το 1997 και τον Eloy Casagrande τα drums το 2011.

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή τους στη χώρα μας ήταν πέρσι το καλοκαίρι στο πλαίσιο του Release Athens Festival, χωρίς όμως τον Andrea Kisse ο οποίος είχε χάσει πρόσφατα την σύζυγό του.

 

Διαβάστε την ανταπόκρισή μας: Release Athens Festival – SLIPKNOT, Sepultura, Jinjer, Vended, Maplerun, Project Renegade Live @ Πλατεία Νερού (23/07/2022)

 

 

 

Comments