Γνωρίστε τους “For my Sanity” που κυκλοφόρησαν το ομώνυμο debut EP τους!

Οι For My Sanity κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ομότιτλο EP. Πρόκειται για το νεοσύστατο project του κιθαρίστα Δημήτρη Κοντογιάννη (Riffobia,MelanSelas,Katavasia) και τραγουδιστή Στράτου Χατζηδημητρίου (Degenerate Mind), με την πλαισίωση του Θεοδόση Tσατσαρώνη στα τύμπανα (Cemetery Dance, Αρνάκια).

Το Ep κυκλοφόρησε στις 02/11/2022 από την ίδια την μπάντα (self released), αρχικά στο bandcamp και μελλοντικά θα κυκλοφορήσει και σαν physical copies.

 

Τα κομμάτια είναι κατά βάση συνθέσεις του Δημήτρη Κοντογιάννη στη μουσική και ενορχήστρωση και σε στίχους του Στράτου Χατζηδημητρίου, με πολλές δυναμικές ιδέες και το προσωπικό στυλ του Θεοδόση Τσατσαρώνη στα τύμπανα.

Το όλο εγχείρημα ήταν κατά βάση διαδικτυακό και η μπάντα δεν έχει κάνει ακόμα κάποια ζωντανή εμφάνιση. Οι ηχογραφήσεις των τυμπάνων και η μίξη των τραγουδιών έγιναν στα Αnimal Farm Studios σταΤρίκαλα, από τον Μιλτιάδη Αργυρίου (Warcode, Advanced Logic Degree).Τα φωνητικά ηχογραφήθηκαν στα CFN Recordings studios στην Αθήνα από τον Διονύση Χριστοδουλάτο (Sorrowful Angels), ενώ τοMastering επιμελήθηκε ο Αχιλλέας Καλαντζής (Varathron, Aenaon, Katavasia) στα Suncord Audiolab studios.

Ακούστε και στηρίξτε:

 

Το artwork επιμελήθηκε ο Νίκος Τσιώλης (Nikos Tsiolis Artworks). Τέλος, συμμετοχή έχει στο κομμάτι Warinside me ο μαέστρος Αποστόλης Σπανός (Dimlight).

 

 

Follow "For My Sanity"

Facebook

Bandcamp

Comments