Ολοκληρώθηκε το line up του Golden R. Festival 2023!

 


Ολοκληρώθηκε το line up του Golden R. Festival - 24 (!!!) συγκροτήματα και χιλιάδες φανς αναμένεται να "βουλιάξουν" το Βόλο, τις παραλίες και τα τσιπουράδικά του!


 

Ο αρχαιότερος φεστιβαλικός θεσμός της χώρας επιστρέφει στις 31/08, 1-2/09/2023 με την ευρωπαϊκή έννοια του όρου φεστιβάλ.

 

Όσοι νόμιζαν ότι η περσινή έκδοση του Golden R. Festival -η σύνθεση του οποίου (22 συγκροτήματα) χαρακτηρίστηκε "μαμούθ"- δεν θα είχε επανάληψη, μάλλον έκαναν λάθος, αφού ο αρχαιότερος φεστιβαλικός θεσμός της χώρας, μπαίνοντας στην τρίτη δεκαετία της ζωής του, επιστρέφει με 24 (!!!) συγκροτήματα, κατορθώντας με αυτό τον τρόπο να γίνει το πρώτο φεστιβάλ στην Ελλάδα, με την ευρωπαϊκή έννοια του όρου "φεστιβάλ"!

 

24 συγκροτήματα, εκ των οποίων τα 22 ελληνικά -διατηρώντας τον χαρακτήρα του φεστιβάλ και την παραδοσιακή του στήριξη στην ελληνική metal σκηνή-, με επικεφαλής τους ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ του παγκόσμιου metal Grave Digger, τους οποίους θα συνοδεύσουν αφενός οι καταξιωμένοι διεθνώς Ελληνογερμανοί Mystic Prophecy και αφετέρου στις headline θέσεις των υπόλοιπων ημερών οι κορυφαίοι Suicidal Angels και Planet Of Zeus, καθώς επίσης και οι θρυλικοί προπάτορες του σκληρού μουσικού είδους στην Ελλάδα Northwind.

 

Πέμπτη 31 Αυγούστου, Παρασκευή 1 και Σάββατο 2 του Σεπτέμβρη, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον πανέμορφο Βόλο, στα τσιπουράδικα και στις παραλίες του, για ένα μουσικό τριήμερο όπου θα πρωταγωνιστήσει κυριολεκτικά η αφρόκρεμα του ελληνικού metal. Μία τεράστια μουσική γιορτή της ελληνικής metal σκηνής, με τρεις συναυλίες και δύο καταιγιστικά πάρτυ με τους καλύτερους D.J.'s της χώρας, όπου θα γιορτάσουμε τις σπουδαιότερες metal κυκλοφορίες των ελληνικών συγκροτημάτων των τελευταίων ετών.

 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι πληροφορίες των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες και η προπώλησή τους θα ανοίξει άμεσα.


 

Μέχρι τότε όμως, πάμε να δούμε αναλυτικά το τεράστιο πραγματικά roster του φετινού Golden R. Festival αναλυτικά:

 

Thursday 31/08/2023
(The doors open at 16.00)
- Northwind
- Death Courier
- Triumpher
- Exilium Noctis
- Convicted
- Human Genom
- Leatherhead
- Spiral Ion Generator

Friday 1/09/2023
(The doors open at 16.00)
- Suicidal Angels
- Planet Of Zeus
- Aherusia
- Dendrites
- Amken
- Aetherian
- Psyanide
- Wreckin'

Saturday 2/09/2023
(The doors open at 16.00)
- Grave Digger (Exclusive Show in Hellas)
- Mystic Prophecy (Exclusive Show in Greece)
- Kawir
- Abyssus
- Achelous
- Rusty Rock
- Riffobia
- White Tower

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:
Facebook Event: https://fb.me/e/2Zgd6mcNh

 

Comments