Γιώργος Σταματόπουλος (GG Events) στο Rock Overdose σχετικά με την αναβολή της συναυλίας των Rotting Christ στην Πάτρα

 

Ο Γιώργος Σταματόπουλος είναι εκπρόσωπος της GG Events στην Πάτρα και ο διοργανωτής μαζί με την Γεωργία Παρασκευοπούλου της συναυλίας των ROTTING CHRIST, η οποία δυστυχώς όπως όλοι γνωρίζουμε...αναβλήθηκε.

 

Rock Overdose:  Γιώργο, καλησπέρα. Θα θέλαμε να μας πεις τα γεγονότα όπως έγιναν. ακούστηκαν πολλά. Παρέμβαση Μητρόπολης, παρέμβαση Δήμου, απλά τεχνικό πρόβλημα ή τελικά ακροδεξιών στοιχέιων;

 

Γιώργος Σταματόπουλος: Καλησπέρα Ζήση. Έχουμε βγάλει δελτία τύπου που εξηγούν την κατάσταση έτσι ακριβώς όπως έγινε. Σε αυτή την φάση δε θα ήθελα να προσθέσω κάτι περισσότερο.

 

 

Rock Overdose: Διαβάσαμε μέχρι και ότι πήγαν Χρυσαυγίτες στα σημεία προπώλησης, απειλούσαν τους μαγαζάτορες και κατέβαζαν τις αφίσες. Ισχύει κάτι τέτοιο;

 

Γιώργος Σταματόπουλος: Έτσι ακριβώς είναι. Δυστυχώς δεν περίμενα κάτι τέτοιο σε μια πολιτισμένη ευρωπαϊκή χώρα.

 

 

 

Rock Overdose:  Πάντως αξίζουν συγχαρητήρια και στην πρωτοβουλία του Γιάννη Αγγελάκα να αναβάλει και την δική του εμφάνιση μια μέρα μετά στον ίδιο χώρο!

 

Γιώργος Σταματόπουλος: Τον εκτίμησα ιδιαίτερα με αυτή του την ενέργεια. Έλαβα ένα τηλέφωνο το προηγούμενο βράδυ και μου ανακοινώθηκε αυτή του η πρόθεση. Η θέση μου ήταν να πράξει κατά συνείδηση.

 

 

Rock Overdose:  Θα διεξαχθεί το λαιβ σε νέα ημερομηνία που θα καθορίσετε σε συνεννόηση με το συγκρότημα; Αν ναι, γνωρίζεις ποιον μήνα και σε ποιον χώρο πιθανώς θα διεξαχθεί το λαιβ;

 

Γιώργος Σταματόπουλος: Η πρόθεση μας είναι τη Δευτέρα να κάνουμε αίτηση για τον ίδιο χώρο. Λάβαμε διαβεβαιωσεις από τον ίδιο τον δήμαρχο ότι θα παραχωρηθεί η αίθουσα για όποτε την ζητήσουμε. Λέω για τον ίδιο χώρο γιατί θα είναι μια νίκη της δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης.

 

 

Rock Overdose:  Σου έχει ξανασυμβεί ποτέ στο παρελθόν κάτι αντίστοιχο με κάποιο συγκρότημα; Εκτιμώ ότι είναι κάτι πρωτάκουστο για τα ελληνικά δεδομένα.

 

Γιώργος Σταματόπουλος: Φυσικά και δεν έχει ξανασυμβεί. Είναι όντως πρωτάκουστο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

 

 

Rock Overdose:  Λοιπόν, με την ελπίδα να μην επαναληφθούν παρόμοια γεγονότα στο μέλλον, σε χαιρετώ και σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Οι τελευταίες γραμμές σου ανήκουν.

 

Γιώργος Σταματόπουλος: Σε ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα να προσθέσω ότι είμαι ένας άνθρωπος με πιστεύω και αξίες αλλά απορρίπτω κάθε τι που δε συνάδει με την ελευθερία. Θα ήθελα να τελειώσω με μια φράση του Βολτέρου. "Διαφωνώ με ότι λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες".

 

Comments