GRAHAM BONNET BAND: Νέο album τον Mάϊο με τίτλο “Day Out In Nowhere” – Ακούστε το πρώτο single (video)!

Το ΝΕΟ single με τίτλο "Imposter" από το επερχόμενο album με τίτλο "Day Out In Nowhere" έδωσε στη δημοσιότητα η Graham Bonnet Band!

Το album κυκλοφορεί στις 13 Μαϊου από την Frontiers Music Srl και συμμετέχουν εξαιρετικοί μουσικοί όπως οι Jeff Loomis (ARCH ENEMYNEVERMORE), John Tempesta (THE CULTWHITE ZOMBIE), Mike Tempesta (POWERMAN 5000), Roy Z (HALFORDBRUCE DICKINSON) και Don Airey (DEEP PURPLERAINBOW).

Buy or Stream:

Frontiers Music Srl:


1. Imposter
2. 12 Steps to Heaven
3. Brave New World ft. Roy Z
4. Uncle John
5. Day out in Nowhere
6. The Sky is Alive
7. David’s Mom
8. When We’re Asleep ft. Mike Tempesta, John Tempesta
9. It’s Just a Frickin’ Song ft. Don Airey
10. Jester ft. Jeff Loomis, Kyle Hughes
11. Suzy

Vocals: Graham Bonnet
Guitars: Conrado Pesinato
Bass: Beth-Ami Heavenstone

Guest musicians:
Keys: Alessandro Bertoni
Drums: Levi Dokus
Drums: Shane Gaalaas
Guitars: Jeff Loomis
Acoustic Guitar: Takanori OzakiDrums: Kyle HughesDrums: John Tempesta
Guitars: Mike Tempesta
Guitars: Roy Z
Orchestral Arrangement: Shota Nakama and Antonio Teoli

Social Media:



Photo credit: Enzo Mazzeo