Οι HELLOWEEN αποθεώθηκαν στην Πλατεία Νερού!

 


Ένα μεγάλο συναυλιακό απωθημένο των Ελλήνων οπαδών και όχι μόνο, επιτέλους εκπληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χθες το βράδυ (Σάββατο 17/6/2023) καθώς σε αυτή την εμφάνιση των Γερμανών ηγετών της ευρωπαϊκής power metal σκηνής - HELLOWEEN, στην Ελλάδα, τους απολαύσαμε για ΠΡΩΤΗ φορά σε απαρτία!

 


 

Μήνες πριν, από τις αρχές Δεκέμβρη 2022 που ανακοινώθηκε η επιστροφή των Pumkins United στη χώρα μας μετρούσαμε αντίστροφα για την ώρα που θα γινόμασταν μέρος αυτής της πολυπόθητης στιγμής που η 40χρονη ζωντανή ιστορία της μπάντας που μας "μεγάλωσε", θα εμφανιζόταν τουλάχιστον στα 4/5 μπροστά μας !

 

 

Η αγία τριάδα των powerομεταλλάδων (και όχι μόνο) Michael Kiske, Andi Deris, Kai Hansen, μαζί με τον Michael Weikath, συνοδεία των εξαιρετικών Markus Grosskopf (μπάσο), Dani Löble (drums) και Sascha Gerstner (κιθάρα), αποθεώθηκαν από πλήθος κόσμου  που κατεκλυσε την Πλατεία Νερού σε μια βράδυα, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

 

 

Περισσότερες και αναλυτικές περιγραφές της εμφάνισης των Helloween και των υπολοίπων συγκροτημάτων που εμφανίστηκαν στην δεύτερη μέρα του Release Athens Festival στην ανταπόκριση των συντακτών μας!

 

Stay tuned!

 


 

Comments