Iced Earth: Κυκλοφορούν 2 νέα EP μέσω της ROAR! Rock Of Angels Records.



Δύο νέα EP των ICED EARTH πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσω της ROAR! Rock Of Angels Records.


Πρόκειται για τα "Hellrider" και "I Walk Among You", που θα περιλαμβάνουν σπάνιες ηχογραφήσεις από τη μεταβατική φάση των ICED EARTH με τραγουδιστές τους Tim "Ripper" Owens και Matt Barlow το 2007 και 2008.


Το "Hellrider" EP περιλάβει τραγούδια όπως τα  "Prophecy", "Birth Of The Wicked" and "The Coming Curse", από το album "Something Wicked This Way Comes" (1998).


Το δεύτερο EP "I Walk Among You" περιλαμβάνει studio εκτελέσεις των "Setian Massacre", "A Charge To Keep" και "The Clouding" από το album "Framing Armageddon (Something Wicked Part I)", (2007) με τη φωνή του Barlow. Επιπλέον, υπάρχουν ζωντανές ηχογραφήσεις των "Dark Saga", "Pure Evil" και "Iced Earth", από την εμφάνιση του group στο Graspop Metal Meeting το 2008 με τον Barlow.




Both EPs will be made available on various vinyl formats and will also be released as a two-in-one digipack CD and 2LP picture disc combo.

"Hellrider": Produced by Jon Schaffer and Jim Morris. Engineered and mixed by Jim Morris. Cover art by Monte Moore and Roy Young. Layout by Roy Young.