Οι Korn μέσα από τις διασκευές τους


Μπορεί να δημιούργησαν ένα ολόκληρο είδος, να κέρδισαν Grammy και να πούλησαν πάνω από 40 εκατομμύρια δίσκους, δεν έπαψαν όμως ποτέ να πειραματίζονται, να ρισκάρουν και κυρίως: να διασκεδάζουν.

 

Μέσα από τις διασκευές των Korn μπορείς να καταλάβεις τη δημιουργικότητά τους, την αγάπη τους για τη μουσική και την υψηλή τους αντίληψη στο τι κάνει ένα κομμάτι πραγματικά σπουδαίο.

 

Πάμε να δούμε μερικές από αυτές:

Korn Live @Oaka - 24 Ιουλίου 2024. Εισιτήρια.


Would - Alice in Chains

 

 

Το δύσκολο όταν διασκευάζεις ένα κομμάτι είναι να το φέρεις στο δικό σου ήχο, διατηρώντας τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Στο συγκεκριμένο νομίζω πως παίρνουν 10/10.

 

Sabotage - Beastie Boys

 

 

Η ενέργεια που φέρει ένα κομμάτι των Beastie Boys σε συνδυασμό με Korn & Slipknot να το παίζουν ζωντανά. Έτοιμη εταιρεία κατεδαφίσεων.

 

Creep - Radiohead

 

 

Το να παίζει μία heavy μπάντα ακουστικά, είναι από μόνο του μια δοκιμασία. Βάλε μέσα και μια διασκευή από άλλο είδος και το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει ακόμη περισσότερο.
Εντυπωσιακές ψηλές νότες από τον Jonathan σε ένα κομμάτι που και οι ίδιοι οι Radiohead απέφευγαν (για άλλους ίσως λόγους) να παίξουν ζωντανά για χρόνια.

 

One - Metallica

 

 

Θες να ακούσεις μπάσο στο One; Να η ευκαιρία.

Δεν έχεις κάθε μέρα την ευκαιρία να παίξεις ένα από από τα πιο διάσημα κομμάτια του είδους μπροστά στους ήρωές σου. Δεν απορεί κανείς που στο MTV Icon: Metallica, οι Korn τα έδωσαν όλα. Ακόμη περιμένουμε μια extended version.

 

Word Up! - Cameo

 

 

Δε γίνεται να μην ανέβει η διάθεσή σου αφού το ακούσεις.

Από τις περιπτώσεις διασκευών που όταν μαθαίνεις ότι δεν είναι original κομμάτι, εκπλήσσεσαι. Το CGI με τις φάτσες των μελών πάνω σε σκυλιά, πάντα θα μας στοιχειώνει.

 

Another Brick In The Wall - Pink Floyd

 

 

Όλα τα μέρη, με το Goodbye Cruel World για το κερασάκι στην τούρτα.
Για πολλούς, από τις πιο πετυχημένες διασκευές διαχρονικά.

Eλπίζουμε να τη "φέρουν" μαζί τους στις 22 Ιουλίου.

 

Korn Live @Oaka - 24 Ιουλίου 2024. Εισιτήρια.

Comments