Συνελήφθησαν από τις αρχές του Μπαγκλαντές οι Krisiun & NervoChaos με την κατηγορία ότι ειναι ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ μπάντες!

 

Οι βραζιλιάνοι Krisiun και NervoChaos βρίσκονται σε κοινή περιοδεία στην Ασία, νωρίς το πρωί της Τρίτης 9/5 ταξιδεύοντας μετά το show τους στην Τζακάρτα (Ινδονησία) - συνελήφθησαν  στο Διεθνές αεροδρόμιο της Ντάκα, πρωτεύουσας του Μπαγκλαντές όπου και ήταν προγραμματισμένη η επόμενη συναυλία τους. Σύμφωνα με δελτίο τύπου που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Krisiun, η αστυνομία τους πλησίασε την ώρα που έπερναν τις αποσκευές τους κπαρακρατώντας τα διαβατήριά τους και θέτοντάς τους υπό κράτηση για πάνω από 8 ώρες! Όπως ήταν φυσικό η συναυλία στο Μπαγκλαντές ακυρώθηκε ... ενώ τα μέλη των δύο μπαντών αφέθηκαν ελεύθερα έπειτα από επικοινωνία που είχαν οι πρέσβεία της Βραζιλίας με τις αρχές του Μπαγκλαντές, παρόλα αυτά οι μπάντες δε μπορούν να φύγουν ακόμη από τη χώρα!

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο  facebook, o Lauro Bonometti, των NervoChaos, προσπάθησε να εξηγήσει τα γεγονότα: “Σήμερα, οι NervoChaos με τους Krisiun, είμαστε ακόμη κρατούμενοι από τις αρχές του Μπαγκλαντές με αιτιολογία πως είμαστε ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ μπάντες, καθώς εδώ η θρησκευτικές πεποιθήσεις είναι πολύ πουριτανές! Τα διαβατήριά μας παρακρατούνται και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε για να αφεθούμε ελεύθεροι και να φύγουμε από τη χώρα! Θα επικοινωνήσουμε με την πρεσβεία της Βραζιλίας σύντομα για να δούμε πως μπορεί να μας βοηθήσει!" 

Από τη δική τους πλευρά οι Krisiun δήλωσαν:

"Δεν είμαστε ενάντια σε καμμιά θρησκεία ή πολιτική άποψη και δεν έχουμε καμμιά προκατάληψη απέναντι σε κανέναν! Θέλουμε η metal κοινότητα να είναι ενωμένη και να μην υπάρχει πόλεμος μεταξύ μας! Ο κόσμος υποφέρει από πολλά προβλήματα και το Metal είναι κάτι που πρέπει να μας ενώνει αντί να μας χωρίζει. Ήρθαμε στο Μπαγκλαντες για συναυλία αλλά δυστυχώς οι αρχές εδώ αποφάσισαν να ακυρώσουν την συναυλία μας, δεν φταίει ο διοργανωτής, δε φταίει κανείς, είναι απόφαση των τοπικών αρχών να ακυρώσουν το shοw! Οι Metalheads οπαδοί μας στο Μπαγκλαντες είναι απίστευτοι! Είχαν κάνει sold out το show και τους ευχαριστούμε από τα βάθυ της καρδιάς μας για την υποστήριξή τους! Θα επιστρέψουμε ξανά μια μέρα! Σεβασμός σε όλους και ενωμένοι είμαστε δυνατοί! Το metal δεν πεθαίνει ποτέ!"

 

Comments