MARAUDER: Επέστρεψαν με το 7ο album τους “Metal Constructions VII”

Οι βετεράνοι heavy metalers MARAUDER, επέστρεψαν δισκογραφικά με το 7ο album τους να κυκλοφορεί στις 7 Μαρτίου 2023 από την Pitch Black Records, με τίτλο“Metal Constructions VII”.


Δείτε παρακάτω την tracklist και το εξώφυλλο.

Track listing:
1. Intro
2. Strike Back Again
3. Shout it Out
4. Under Her Spell
5. Nightfall
6. Erase
7. Rock Fighters
8. The Iron Mask
9. Holy Bible
10. Never Die
11. The Son of God
12. Father



Tassos Krokodilos - Vocals
Andreas Tsaousis - Guitars
George Sofronas - Guitars
Thodoris Paralis - Bass
Nick Samios – Drums