ARRAYAN PATH: Ακούστε το single “Of Royal Ancestry” απ’ το νέο τους album! (lyric video)

Το νέο album των Arrayan Path με τίτλο "Thus Always to Tyrants" κυκλοφορεί στις 9 Δεκεμβρίου 2022, μέσω της Pitch Black Records.

Πρόκειται για το πρώτο concept album του group και παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια "γεύση" καθώς έδωσαν στη δημοσιότητα το single "Of Royal Ancestry".

Δείτε το στο lyric video που ακολουθεί.




1. Oh Dark Tears (Aftermath)
2. The Usurper
3. The King’s Aegis… They Came From the Taygetos Mountains
4. The Battle of Cnidus
5. Artaxerxes II Mnemon
6. Crossing Over to Phoenicia
7. In Salamis
8. Raid of the Achaemenids
9. Of Royal Ancestry
10. The Legend of Evagoras
11. Army of the Myrmidons – Return to Troy Pt. II (Origins)

12. Deny/Destroy (Parts I & II): From a King to a King (CD bonus)
13. Ancient Winds (CD bonus)


Follow Arrayan Path on Facebook:

Follow Pitch Black Records on:

Official Site: