Γερή κόντρα μεταξύ Max Cavalera και του πρώην κιθαρίστα των SOULFLY, Marc Rizzo!

 

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της απόλυσης από τους SOULFLY, του κιθαρίστα Marc Rizzo, στις 7 Αυγούστου,  έχει ξεσπάσει μια έντονη κόντρα, με τον Max Cavalera που δείχνει πως οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες εδώ και καιρό. Άλλωστε, 2 μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση της απόλυσης, οι SOULFLY, είχαν ήδη κάνει γνωστό πως στην περιοδεία τους στις ΗΠΑ θα έχουν κιθαρίστα τον Dino Cazares (FEAR FACTORY).

Ο Marc Rizzo, σε διάφορες συνεντεύξεις του έκτοτε, έχει εκφράσει τη δυσαρέσκιά του έντονα, με αποτέλεσμα ο Max Cavalera να απαντήσει πως οι ισχυρισμοί του πρώην μέλους της μπάντας είναι "ψέμματα & βλακείες"!

Την περασμένη εβδομάδα, ο Rizzo είπε στον Pierre Gutiérrez,  στην εκπομπή Rock Talks ότι "δεν έλαβε καμία υποστήριξη από το SOULFLY" κατά τη διάρκεια της πανδημίας."

 

Ο Max Cavalera, σε πρόσφατη  συνέντευξη με τον Δημήτρη Κοντογεωργάκο (Metal Kaoz) είπε σχετικά με την αντίδραση του Marc Rizzo: "Δεν ξέρω. Είχε κάποιου είδους ψυχική κατάρρευση. Δεν ξέρω, φίλε! Αυτό είναι τρελό! Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω όλες αυτές τις κατηγορίες επίσης · ​​είναι τόσο εκτός του χαρακτήρα του!"

 

"Όλες αυτές οι κατηγορίες - πονάνε", συνέχισε. "Πονάει να ακούς, μετά από όλα όσα κάναμε γι 'αυτόν, που ήταν πολλά - τον βάλαμε σε όλους τους δίσκους και τον φροντίζαμε πάντα, πάντα, πραγματικά, ειλικρινά είχε πολύ καλή μεταχείριση. Για να τον ακούσουμε να μας μαχαιρώνει; Προφανώς προσπαθεί να κάνει τους θαυμαστές να είναι εναντίον μου και το παίζει θύμα."

Σύμφωνα με τον Max, δεν θα ήθελε παρά να παραμείνει σε καλή σχέση με τον Marc.

«Δεν θέλω να το μετατρέψω σε άσχημο πράγμα», είπε. "Δεν θέλω να μιλήσω άσχημα γι 'αυτόν. Πραγματικά δεν το κάνω. Φυσικά δεν μου αρέσουν αυτές οι κατηγορίες και είναι βλακείες, αλλά έχει το δικαίωμα να πει οτιδήποτε. Αλλά νομίζω ότι είμαστε πολύ καλός σε όλα αυτά χρόνια. Τον βάζαμε στο χάρτη λίγο πολύ. Όταν μπήκε στο συγκρότημα, δεν τον γνώριζαν πολλοί άνθρωποι. Λίγη ευγνωμοσύνη θα ήταν ωραίο. Τον ευχαρίστησα για τα 18 χρόνια SOULFLY και είπα καλή τύχη στα έργα του...."

 

 

Ακούστε την συνέντευξη παρακάτω:

 

 

 

Πηγή

Comments