Ο ζωγράφος που σχεδίασε το εξώφυλλο του νέου δίσκου των ROTTING CHRIST, μιλάει αποκλειστικά στο Rock Overdose!

 

Πριν λίγες ώρες το θρυλικό ελληνικό συγκρότημα των Rotting Christ αποκάλυψε το εξώφυλλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου με τίτλο "The Heretics", ο οποίος θα κυκλοφορήσει από την Season of Mist στις 15 Φεβρουαρίου 2019!

Το artwork το οποίο επιμελήθηκε ο Μάξιμος Μανώλης και το Rock Overdose επικοινώνησε με τον καλλιτέχνη και σας παρουσιάζει παρακάτω την μικρή συνέντευξη που μας παραχώρησε...

 

 

Rock Overdose: Μάξιμε, θες να κάνεις μία δήλωση σχετικά με τη συνεργασία σου με τους Rotting Christ;

Μάξιμος Μανώλης: Ναι ευχαρίστως ! Ήταν μεγάλη μου χαρά να συνεργαστώ με τους Rotting Christ καθώς είναι από τα συγκροτήματα που ακούω και εκτιμώ. Και ήταν μεγάλη μου τιμή που με επέλεξαν και τους άρεσε η δουλειά μου! Ελπίζω να συνάδει το ύφος των έργων μου με το ύφος των Rotting Christ και περιμένω να ακούσω τον δίσκο με ανυπομονησία!

 

Rock Overdose: Πως έγινε η επιλογή;Έχεις σχεδιάσει εξώφυλλα και για άλλα συγκροτήματα και μουσικούς, ή είναι η πρώτη σου συνεργασία;

Μάξιμος Μανώλης: Η αρχή έγινε από τους Mass Infection, καθώς και το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ “shadows became flesh” είναι δίκη μου δημιουργία.
Και από εκεί με είδε και με προσέγγισε ο Σάκης.

 

 

Rock Overdose: Είσαι και εσύ φαν του συγκροτήματος;

Μάξιμος Μανώλης: Είμαι μεγάλος φαν των Rotting Christ!

 

 

Rock Overdose: Που μπορούμε να δούμε τις δουλείες σου; Έχεις κάποια σελίδα;

Μάξιμος Μανώλης: Έχω μια σελίδα στο Facebook, maximos manolis , άλλα λόγω στρατού έχει μείνει λίγο πίσω άλλα σύντομα να ξεκινήσω να δημοσιεύω νέα έργα.

 

 

 

 Rock Overdose: Μίλησε μας για τη θεματολογία του εξωφύλλου. Τι ακριβώς σου ζήτησαν οι Rotting Christ;

Μάξιμος Μανώλης: Μιλώντας με τον Σάκη μου ζήτησε να κάνω ένα έργο σχετικό με τον τίτλο του άλμπουμ. Καθώς ήταν το μόνο στοιχείο που είχα. Μου έδωσε την ελευθερία να δουλέψω πάνω στην θεματολογία αυτή με το δικό μου στυλ, ακολουθώντας την τεχνική ζωγραφικής του μπαρόκ.

 

 

Rock Overdose: Να σε καλά...καλή συνέχεια και πάντα δυνατές συνεργασίες!

Μάξιμος Μανώλης: Να είστε καλά! Και όπως είπα ανυπομονώ, όπως και εσείς, να ακούσω ολόκληρο τον νέο δίσκο των Rotting Christ!

 

 

Comments