MYSTIC PROPHECY: Δείτε το animated clip για το τραγούδι – διασκευή στο Shadow On The Wall (Mike Oldfield) από το Monuments Uncovered!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το ΝΕΟ official animated video clip για το κομμάτι "Shadow On The Wall" (Mike Oldfield)  - που περιλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο με διασκευές των MYSTIC PROPHECY, "Monuments Uncovered" που κυκλοφορεί στις 12 Ιανουαρίου από την Massacre Records !

Τo track list του album περιλαμβάνει τα εξής κομμάτια:




1. You Keep Me Hangin' On (Kim Wilde/The Supremes Cover)
2. Hot Stuff (Donna Summer Cover)
3. Shadow On The Wall (Mike Oldfield Cover)
4. Are You Gonna Go My Way (Lenny Kravitz Cover)
5. I'm Still Standing (Elton John Cover)
6. Because The Night (Patti Smith Cover)
7. Space Lord (Monster Magnet Cover)
8. Get It On (T.Rex Cover)
9. Toyko (Tokyo Cover)
10. Proud Mary (Creedence Clearwater Revival Cover)
11. The Stroke (Billy Squier Cover) [Digipak Bonus Track]


Get the album here:

Video realized by Wanderley Perna / W Designer (

Mystic Prophecy on Spotify:

Mystic Prophecy on iTunes:

Please feel free to subscribe to our YouTube channel:

Connect with us on Spotify: (Official Massacre Records Shop)