Ανταπόκριση: Passengers In Panic – Release Album Party w/ special guests Acid Shaped Baby @ Skyland Live Music Venue, Λάρισα (26/02/2022)

 

14 Φεβρουαρίου 2022 ήταν η πρώτη μου τηλεφωνική συνομιλία με το Λευτέρη, μπασίστα των Passengers In Panic. Φιλικός,ξεκάθαρος και απόλυτα επαγγελματίας, ίσως η πρώτη φορά που έρχομαι σε επαφή με σχήμα δεκαπέντε μέρες πριν το show!

 

Τις δύο εβδομάδες που ακολούθησαν ήμασταν σε επαφή για να κανονίσουμε όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τον ήχο και το video που θα έπαιζε κατά τη διάρκεια του live καθώς και τα φώτα.

 

Και φτάνουμε 26 Φεβρουαρίου. Πέντε και μισή είχαμε κλείσει το ραντεβού μας στο Skyland για το soundcheck. Έχοντας ετοιμάσει το stage από την προηγούμενη μέρα έφτασα στο μαγαζί γύρω στις πέντε και τέταρτο ώστε να ανοίξω τον ήχο και να τους περιμένω. Και όμως η μπάντα ήταν εκεί! Είκοσι λεπτά πριν από το ραντεβού μας, έχοντας ήδη τα όργανα τους στις θέσεις τους περιμένοντας με να ξεκινήσουμε.

 

Το soundcheck κύλησε γρήγορα και ομαλά, όπως γίνονται τα check όταν δουλεύει κάποιος με μουσικούς που ξέρουν ακριβώς τι κάνουν και τι θέλουν, δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο για να ετοιμαστεί το support.

 

26 Φεβρουαρίου και ώρα 22:15 ανοίγουν το live οι "Acid Shaped Baby", ένα εκπληκτικό σχήμα από Λάρισα και ζεσταίνουν με το μοναδικό τους τρόπο το κοινό των 70 ατόμων για να υποδεχθούν τους Passengers In Panic.

 

Ώρα έντεκα ο Λευτέρης, η Καλυ, η Λέλα, ο Φοίβος και η Γιοχάνα ανεβαίνουν στο stage, το video αρχίζει να παίζει,τα φώτα ανάβουν και το Skyland πλημμυρίζει από τους progressive folk metal ήχους τους με έντονο το αντιπολεμικό στοιχείο τόσο επίκαιρο την περίοδο που διανύουμε και για σχεδόν δύο ώρες το κοινό χειροκροτεί ασταμάτητα!

 

Το live έκλεισε με τη χαρά, την ευφορία και τη συγκίνηση που σου αφήνει μια συναυλία όταν όλα έχουν πάει καλά!

 

Από το επόμενο πρωί η Λένα και ο Στάθης ανεβάζουν χαρούμενοι φωτογραφίες από ακόμα μια συναυλία που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με το συναίσθημα και την τεχνική τους στο μουσικόφιλο κοινό της Λάρισας, αποδεικνύοντας πως η αγάπη τους για τη μουσική είναι μεγαλύτερη από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εξαιτίας του κορονοίου που έχει χτυπήσει όσο τίποτα άλλο μουσικούς, τεχνικούς, μαγαζάτορες και γενικά τους επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού.

Όσο για τους Passengers In Panic, ανανεώσαμε το ραντεβού μας στο Skyland ξέροντας πως θα περάσουμε μια μαγική βραδιά! Είς το επανιδείν!

 

 

 

Για το RockOverdose,

Αγραφιώτη Αθανασία (ηχολήπτρια)

Comments