ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Release Athens 2022 | Προσφορά για τους κατόχους εισιτηρίων Bauhaus!!

"Φίλες και φίλοι του Release Athens,

 

Όπως γνωρίζετε καλά, η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ (στις 8/6) δεν ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που όλοι επιθυμούσαμε. Δυστυχώς, τα τεχνικά προβλήματα που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των Bauhaus μας εμπόδισαν να απολαύσουμε την εμπειρία όπως έπρεπε. Για μία τελευταία φορά, θέλουμε να επαναλάβουμε πως όλα τα συγκροτήματα και οι καλλιτέχνες - ακόμα και τα ελληνικά support acts, στις περισσότερες των περιπτώσεων - συνοδεύονται από τους δικούς τους ανθρώπους που είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το σύνολο της εμφάνισής τους, από τον ήχο μέχρι τα φώτα.

 

Εν αναμονή εξελίξεων όσον αφορά στη συγκεκριμένη ημέρα, για την οποία επιφυλασσόμαστε να επιστρέψουμε σύντομα με κάποια νέα για εσάς, θα θέλαμε να σας δώσουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε άλλη μία ημέρα του Release Athens 2022 με μία μεγάλη έκπτωση, ως ελάχιστο δείγμα εκτίμησης για την υποστήριξη και την κατανόησή σας.

 

Πιο συγκεκριμένα, ως κάτοχοι εισιτηρίων για την πρώτη ημέρα του Release Athens 2022, εάν το επιθυμείτε, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε με 50% έκπτωση και την ημέρα στις 2/7 - με τον Iggy Pop, τον Liam Gallagher, τους Sleaford Mods, τους K's και τους Noise Figures, πάντα στην Πλατεία Νερού.

 

H συγκεκριμένη ειδική προσφορά, ισχύει για μέχρι και 2 εισιτήρια γενικής εισόδου, αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη ημέρα. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι απλή και αρκούν λίγα λεπτά για να ολοκληρώσετε την αγορά των εισιτηρίων σας, με την ειδική αυτή έκπτωση.

 

Πιο συγκεκριμένα:

 

1. Επισκέπτεστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.viva.gr/tickets/music/festivalrelease-athens-2022-iggy-pop-liam-gallagher/)

2. Πατάτε το κουμπί KΡΑΤΗΣΗ και σας εμφανίζεται το πεδίο «Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό σας / Please insert your code». Στο πεδίο που εμφανίζεται, εισάγετε τον αριθμό του barcode που αναγράφεται στο εισιτήριο σας (θα το βρείτε στο pdf που λάβατε κατά την αγορά του εισιτηρίου σας για την 8/6) και στη συνέχεια ανοίγει η έκπτωση Bauhaus Discount όπου μπορείτε να προχωρήσετε στην αγορά σας.

 

3. Επιλέξτε τον αριθμό (1 ή 2) εισιτηρίων που επιθυμείτε να αγοράσετε. Κάθε barcode αντιστοιχεί σε έως και 2 εκπτωτικά εισιτήρια.

 

Σημείωση: Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, την παραπάνω έκπτωση μπορεί να την αποκτήσετε μόνο ηλεκτρονικά και αποκλειστικά με τον παραπάνω τρόπο - όχι τηλεφωνικά ή μέσω email.

 

Περισσότερες πληροφορίες, για τη συγκεκριμένη ημέρα, θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.releaseathens.gr/event/iggy-pop-liam-gallagher/

Κλείνοντας, θα θέλαμε να επαναλάβουμε ότι τη δεδομένη στιγμή εξακολουθούμε να εξετάζουμε όλα τα πιθανά σενάρια σε σχέση με την εμφάνιση των Bauhaus κι ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να σας προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στο κοντινό μέλλον.

 

Σας ευχαριστούμε,

 

Η ομάδα του Release Athens"

Comments