Έφυγε από τη ζωή η Marsha Zazula της Megaforce Records!

Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, 9/1/2021, η Marsha Zazula σε ηλικία 68 ετών. Με τον σύζυγο της Jon (a.k.a. Jonny Z) ίδρυσαν το 1983 την εταιρεία Megaforce Records,  υπεύθυνη για την κυκλοφορία πολλών από τους πρώτους δίσκους των METALLICA, ANTHRAX, TESTAMENT και πολλών άλλων.

Η αυτοβιογραφία του Jon, με τίτλο "Heavy Tales: The Metal. The Music. The Madness. As Lived By Jon Zazula", που κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2019, αναφέρεται στο πως οι Zazulas υπέγραψαν με τους METALLICA και εντελώς απροσδόκητα διαμόρφωσαν μια ολόκληρη μουσική σκηνή.

Τον χειμώνα του 1982, ο Jonny Z έλαβε ένα demo από το μια άγνωστη ως τότε μπάντα που λεγόταν METALLICA. Ανυπόμονος και αποφασισμένος να ακουστεί η μουσική από ολόκληρο τον κόσμο, ο Jonny και ο Marsha ίδρυσαν τη Megaforce τον επόμενο χρόνο και κυκλοφόρησαν το "Kill 'Em All" Μέσω αυτής της κυκλοφορίας, η Megaforce ενίσχυσε τη θέση της ως δισκογραφική εταιρεία  στην Αμερική για το heavy metal.... The rest is History!

Σύσσωμη η metal κοινότητα αποχαιρέτησαν με συγκινητικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την γυναίκα που οι μουσικοί της thrash σκηνής είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη στα πρώτα βήματά της καριέρας τους και όχι μόνο.

 

RIP Marsha

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthrax (@anthrax)

Comments