Σάκης Τόλης: Oι ROTTING CHRIST προσπαθούν να ανοίξουν νέες πόρτες στη Metal μουσική σκηνή!

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Impact metal channel, ο ιδρυτής και κιθαρίστας των ROTTING CHRIST, Σάκης Τόλης, εξήγησε τι προσπαθούν να κάνουν οι Έλληνες blacksters με το νέο τους δίσκο “The Heretics” και ποιές οι φιλοδοξίες τους:

 

«Δεν είμαστε η μπάντα που θα αλλάξει τη σκληρή και ακραία μουσική στις μέρες μας, όμως το “The Heretics” είναι ένα πολύ ποιοτικό και ατμοσφαιρικό άλμπουμ. Θα έλεγα ένα 100% ROTTING CHRIST άλμπουμ, επηρεασμένο από την Ιστορία και τη μυθολογία, κάτι πολύ ενδιαφέρον». Και συνεχίζει λέγοντας ότι «υπάρχουν συνεχώς νέες προκλήσεις, ξέρουμε το σκοπό μας. Όσο κουραστικό κι αν είναι κάποιες φορές το να συνεχίζεις όσο μεγαλώνεις, πρέπει να μην τα παρατάς και να βλέπεις πόσο μακριά μπορείς να πας. Εμείς θα παίζουμε Metal μουσική ως το τέλος».

 

Στη συνέχεια, μιλώντας για τον εαυτό του, είπε: «Είμαι πολύ δημιουργικός σαν άνθρωπος. Θέλω να εξελίσσομαι και να θέτω υψηλούς στόχους. Ευτυχώς και οι φίλοι μου είναι έτσι. Δε θέλω να μένω στάσιμος. Σαν μπάντα προσπαθούμε να ανοίγουμε νέους δρόμους και πόρτες στη Metal μουσική, θέλοντας να εξερευνούμε και νέους ήχους. Γενικά με τη μουσική μου πειραματίζομαι. Κάποιοι το δέχονται αυτό και κάποιοι όχι», ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πόσο περήφανος είναι για την καταγωγή του και την ελληνική κουλτούρα γενικότερα.

 

 

Για το Rock Overdose,
Μιχάλης Τσολάκος

Comments