Σάκης Τόλης (ROTTING CHRIST): “Η metal είναι η πιο αγνή και καθαρή μουσική!”

 

Με αφορμή τα επερχόμενα live shows τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της περιοδείας τους μαζί με τους MOONSPELL, ο Σάκης των ROTTING CHRIST μίλησε με τον Ζήση Πετκανά, σχετικά με τα νέα από το "στρατόπεδο" της μπάντας.

 

Στη συνέντευξη που θα διαβάσετε σε λίγες μέρες ο Σάκης μεταξύ άλλων μίλησε τόσο για την πορεία της μέχρι τώρα περιοδείας, την αποδοχή του νέου album "The Heretics", το βιβλίο- βιογραφία τους  αλλά και τα νέα μέλη στη σύνθεση της μπάντας, τα μελλοντικά σχέδια κ.ά..

 

Διαβάστε παρακάτω μερικές περιληπτικές δηλώσεις του Σάκη:

 

Για την ανταπόκριση του νέου album:  "Το Heretics έχει μια πολύ καλή ανταπόκριση, έχουμε σπάσει κάθε ρεκόρ από θέμα συναυλιών για την προώθησή του album, ειδικά στο εξωτερικό ... "

 

Για την ύπαρξη νέου υλικού: "Η επανάληψη δεν είναι άσχημο πράγμα, όσο μεγαλώνεις είναι όλο και πιο δύσκολο να έχεις έμπνευση, θέλω να βγαίνει πάντα κάτι αληθινό..." 

 

Για την αλλαγή του line up: "Φοβήθηκα το καλοκαίρι αν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν τα νέα μέλη στις απαιτήσεις των shows της μπάντας...'

 

"Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να κάνω κάποιο show με τα παλιά μέλη των Rotting Christ..."

 

Για την ακύρωση του live της Πάτρας και την λογοκρισία: "Δε θα περάσει οποιαδήποτε φίμωση, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό ... το όνομά μας είναι αιρετικό, δεν είμαστε συμβατικοί ..."

 

"Η metal είναι η πιο αγνή και καθαρή μουσική ..." 

 

Για το βιβλίο-βιογραφία της μπάντας: "Υπάρχουν ακόμη πάρα πολλές ιστορίες που πρέπει κάποια στιγμή να κάτσω να συγκεντρωθώ να τις γράψω..."

 

"Είμαι ανοιχτόμυαλος σαν πατέρας, αφήνω τα παιδιά μου να εκφραστούν όπως θέλουν, προσπαθώ μόνο να τους περάσω κάποιες διαχρονικές αξίες ... "

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Rock Overdose, σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε με λεπτομέρεια ολόκληρη την συνέντευξη του Σάκη Τόλη.

 

 

Comments