Οι γιοί των GUNS N’ ROSES, METALLICA, STONE TEMPLE PILOTS σχηματίζουν νέα μπάντα, τους SUSPECT208

 

 Τα πρόσωπα τους μπορεί να μην σας φαίνονται οικεία, αλλά μπορεί να έχετε ακούσει μερικούς από τους μπαμπάδες τους.

 

Γνωρίστε τους Suspect208, τα πρόσωπα μπορεί να μην φαίνονται οικεία, αλλά ίσως έχετε ακούσει για μερικούς από τους μπαμπάδες τους. Η μπάντα περιλαμβάνει τον frontman Noah Weiland, 20 ετών, γιο του τραγουδιστή των Stone Temple Pilots, Scott Weiland. Ο Drummer London Hudson, 18 ετών, είναι γιος του κιθαρίστα των Guns N 'Roses Slash. Ο Tye Trujillo, είναι ο 16χρονος μπασίστας του Robert Trujillo των Metallica. Το συγκρότημα ολοκληρώνεται από τον κιθαρίστα Niko Tsangaris, του οποίου οι γονείς δεν είναι αρκετά διάσημοι (αλλά αν κρίνουμε απο το επίθετο μάλον έχει ελληνικές ρίζες).

 

Το συγκρότημα μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του single, "Long Awaited" και είναι ένα διασκεδαστικό hard rock κομμάτι. Ο Young Weiland έχει σίγουρα μερικές καλές φωνητικές ικανότητες και σε κάποια σημεία θυμίζει λίγο τον μπαμπά του, ίσως σκόπιμα.

 

Μπορεί να θυμάστε ότι ο Tye έδωσε τη συναυλία της ζωής τους όταν έπαιξε για μικρό χρονικό διάστημα στους Korn για να συμπληρώσει το Fieldy στο μπάσο. Αυτοί οι τύποι έχουν μια φυσική ικανότητα για να παίζουν σε συναυλίες.

 

Ακούστε και πείτε μας την γνώμη σας.

 

 

 

Για το Rock Overdose,
Χρήστος Παπαναστασίου

Comments