Οι Suicidal Angels στο Βόλο και στο Golden R. Festival!

Μετά τους Grave Digger και οι Suicidal Angels στο Βόλο και στο Golden R. Festival

Οι Έλληνες thrasher Headliners της πρώτης βραδιάς στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας Βόλου

Δυναμικά συνεχίζει τις ανακοινώσεις του το Golden R. Festival του Βόλου, το οποίο μετά την αποκάλυψη της μοναδικής ζωντανής εμφάνισης επί ελληνικού εδάφους των Grave Digger που εξασφάλισε για το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, προχώρησε στην ανακοίνωση των headliners της πρώτης βραδιάς που δεν είναι άλλοι από τους πρεσβευτές της χώρας μας στο παγκόσμιο thrash metal Suicidal Angels.

 

 

Έχοντας υπογράψει στην μεγαλύτερη metal δισκογραφική εταιρεία του πλανήτη, στην Γερμανική Nuclear Blast και ετοιμάζοντας το 8ο δισκογραφικό τους χτύπημα, οι Suicidal Angels καταφθάνουν στο Βόλο την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, για να ταρακουνήσουν συθέμελα το Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο της Ν. Ιωνίας του Βόλου.

 

Οι Γερμανοί θρύλοι του heavy metal Grave Digger και οι Suicidal Angels, ένα από τα μεγαλύτερα brand του thrash metal κινήματος στην Ευρώπη, είναι τα δύο πρώτα ονόματα από τα πολλά - πολλά που αναμένεται τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες να ανακοινώσει το Golden R. Festival, το οποίο από φέτος εισβάλλει στην τρίτη δεκαετία της ζωή του!

Η συνέχεια σίγουρα αναμένεται ενδιαφέρουσα, αφού όπως και πέρυσι στο Βόλο, έτσι και φέτος, εκτός από το μαγευτικό Πήλιο, τις παραλίες του αλλά και τα παραδοσιακά τσιπουράδικά του, αναμένεται να απολαύσουμε την αφρόκρεμα της ελληνικής metal σκηνής.

Facebook Event: https://fb.me/e/2Zgd6mcNh

 

 

Comments