Τί ετοιμάζουν οι System Of A Down για το 2023;

Κάτι ετοιμάζουν οι System Of A Down για το 2023, σύμφωνα με τον Serj Tankian ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει ακόμη τί είναι αυτό.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

"Προς το παρόν, δεν έχουμε μιλήσει για τίποτα. Θα ανακοινώσουμε κάτι το επόμενο έτος για το οποίο δεν μπορώ πραγματικά να σας πω. Υπάρχει λοιπόν αυτό. Αλλά πέρα ​​από αυτό, δεν μπορώ πραγματικά να πω."

Φυσικά, οι περισσότεροι υποθέτουν πως οι System Of A Down θα ανακοινώσουν νέο δίσκο ή περιοδεία ή συναυλίες αλλά αυτό δε θα ήταν τόσο σπουδαία είδηση δεδομένου ότι έχουν κάνει ζωντανές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια.

Ο Tankian, ο οποίος είχε αρνηθεί στο παρελθόν ένα νέο δίσκο, φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει γνώμη λέγοντας "θα δούμε τι θα συμβεί" . Άλλωστε οι System Of A Down κυκλοφόρησαν 15 χρόνια μετά την τελευταία τους studio δουλειά (Hypnotize, 2005) τα singles "Protect The Land" και το "Genocidal Humanoidz" το 2020. Ενώ όπως έχει πει και ο ίδιος στο παρελθόν, ακόμη και το single "Elasticity" που κυκλοφόρησε ο ίδιος το 2021 γράφτηκε στην πραγματικότητα για νέο δίσκο των SOAD.

 

Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη παρακάτω.

 

Comments