Το εφηβικό συγκρότημα της Αγγλίας ”THE TIMEOUTS” τιμά τον θρυλικό CHRIS CORNELL με νέο VIDEO!

 

 

Οι Timeouts μόλις κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο single τους  με τίτλο "Let Me In".

Το εφηβικό συγκρότημα The Timeouts από το Nottingham της Αγγλίας είναι μία Grunge/Metal μπάντα, που ενώνει αβίαστα, τους ήχους των Led Zeppelin, Soundgarden, Alter Bridge, Alice In Chains, QOTSA και Jeff Buckley και τους κάνει σαν να φαίνονται ένα πράγμα! Το βαρύ, δυνατό και ακατέργαστο ροκ που τους χαρακτηρίζει, σε συνδοιασμό με τα έντονα φωνητικά και την εφηβική τους ενέργεια, έχει κερδίσει πιστούς underground followers και τα μέλη του συγκροτήματος συχνά καταλήγουν να συμμετέχουν στα mosh pits του κοινού τους!

 

Δείτε όσα είπε η μπάντα για το τραγούδι που γράφτηκε ως φόρος τιμής στον Chris Cornell:

«Το Let Me In ήταν ένα από τα πρώτα τραγούδια που γράψαμε μαζί ως συγκρότημα. Το τραγούδι ξεκίνησε ως ωδή στον Chris Cornell, με κύριο άξονα τα υψηλά, έντονα φωνητικά, τα βροντερά τύμπανα και ένα τεράστιο riff κιθάρας, αλλά καθώς συνεχίσαμε να γράφουμε το τραγούδι, πήρε τη δική του ζωή. Το τραγούδι μιλάει για την ψυχική υγεία. Πρόκειται για την προσπάθεια να εξισορροπήσεις ταυτόχρονα το βάρος των πάντων και παράλληλα να αντιμετωπίσεις την πίεση της ζωής των άλλων ανθρώπων, όταν μετά βίας καταφέρνεις να κρατήσεις τον εαυτό σου στη ζωή.

Στιχουργικά θέλαμε να προωθήσουμε  ένα σημαντικό θέμα που αφορά τη δική σας ψυχική υγεία, καθώς υπάρχει μια επιδημία κατάθλιψης και μια αύξηση των αυτοκτονιών των ανδρών παγκοσμίως. Θέλαμε το τραγούδι να στείλει το ελπιδοφόρο μήνυμα, ότι αφήνοντας τους ανθρώπους να εισέλθουν στον κόσμο σας και επικοινωνώντας μαζί τους, δεν χρειάζεται να καταρρέετε κάτω από τις πιέσεις της ζωής.

Θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι δεν σας κάνει λιγότερο άντρα να προσεγγίζετε και να λαμβάνετε βοήθεια.

Είναι ένα από τα αγαπημένα μας τραγούδια που ερμηνεύουμε ζωντανά λόγω της τεράστιας δύναμης και ενέργειας που έχει το τραγούδι. Μας αρέσει αυτό το τραγούδι.”

Δείτε το video παρακάτω.

 

 

 

Σχετικά με το βίντεο:
Το βίντεο γυρίστηκε στο JT SOAR, ένας DIY χώρος και στούντιο στο Nottingham της Αγγλίας. Το σκηνοθέτησε ο Tommy Keeling του συγκροτήματος Minatore (μια ακόμη μπάντα της Grunge Pop Records).

 

 

Οι Timeouts είναι έτοιμοι να κατακτήσουν τη Rock και Metal σκηνή. Ανακαλύφθηκαν από την Grunge Pop Records, όπου αμέσως υπέγραψαν συμφωνία πολλών άλμπουμ. Το συγκρότημα αυτή τη στιγμή ηχογραφεί το ντεμπούτο  άλμπουμ του με παραγωγό τον Simon "Smiley" Hopkinson στα Electric Bear Studios στην Αγγλία.

 

 

Check out The Timeouts at:

www.Instagram.com/thetimeoutsband
 https://www.facebook.com/WeAreTheTimeouts/
https://open.spotify.com/artist/4eAOGizfjxjH0xC7Vr1isW?si=tK9yE9tISb6wpp2FAFqvIw

 

''THE SEATTLE GRUNGE SOUND OF TODAY''
Grunge Pop Records are bringing music lovers who miss the Seattle grunge sound of the late ‘80s and early ‘90s, modern bands that have that new grunge noise:
LOUD, DISTORTED, UNDERGROUND ROCK. 

Comments