Αποκαλυπτήρια αγάλματος του Lemmy στο Rainbow Bar & Grill! Δείτε video από την εκδήλωση!

Οι Rock Stars είναι οι άνθρωποι που έχουν  κερδίσει την αθανασία. Όχι μόνο στις καρδιές των οπαδών τους και στα αυτιά τους, αλλά θα συνεχίζουν  να μυούν πιτσιρικάδες στον κόσμο της Rock/Metal μουσικής για πολλές γενιές ακόμα. Όμως θα τιμούνται συνεχώς από αυτούς που τους γνώρισαν, ακόμα και προσωπικά. Όχι μόνο διηγώντας τις ιστορίες που συνόδευσαν την ζωή τους, αλλά και αποτυπώνοντας την ίδια την εικόνα τους.

 

lemmy posąg

 

Και έτσι και έπραξαν οι υπεύθυνοι του  Rainbow Bar & Grill, που ως γνωστό ήταν και το αγαπημένο στέκει του μέγιστου Ian Fraser Kilmister ή απλά Lemmy. Έτσι, χτες το βράδυ στο Sunset Boulevard τουWest Hollywood (California) έγινα τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του καλλιτέχνη στο εν λόγω μπαρ. Η αναπαράστασή του είναι σε μπρούντζο και σε κλίμακα 1:1, δηλαδή στο φυσικό του μέγεθος.

 

 

 

Παρ’ όλο που ο Katon De Pena (Hirax) ξεκίνησε μια εκστρατεία για να μαζέψει χρήματα γι αυτό το έργο, της οποίας το αποτέλεσμα ήταν 23000 δολάρια, το άγαλμα φιλοτεχνήθηκε δωρεάν από τον γλύπτη Travis Moore, από το Los Angeles. Η δουλειά του βασίστηκε στην φωτογραφία του  Robert John, η οποία πάρθηκε κατά την διάρκεια ενός γκαλά, που έγινε με αφορμή τα βραβεία Grammy, όταν ο frontman  των Motörhead ήταν ακόμα πλήρης δυνάμεων. Με μια μικρή λεπτομέρεια όμως να λείπει από το άγαλμα, το τσιγάρο από τα χέρια του. Ο λόγος ήταν πρακτικός, για να μην το σπάσει κάποιος.

 

 

 

Στο χώρο επίσης θα δημιουργηθεί ένα Lemmy Lounge, το οποίο με τον χρόνο, μπορεί μα γίνει ένα ξεχωριστό Motörhead Bar & Grille. Αλλά στα σχέδια είναι επίσης δημιουργία ενός μουσείου προς μνήμη του, του οποίου τα εκθέματα θα είναι από την προσωπική συλλογή με τα στρατιωτικά ήδη του τραγουδιστή.

 

 

Δείτε τα εικόνες από την αποκαλυπτήρια τελετή:

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

css.php