Ashes Of Ares: Κυκλοφόρησε ο νέος τους δίσκος, δείτε το video για το τραγούδι “Gone”!



Στις 21 Ιανουαρίου 2022, κυκλοφόρησε από την ROAR! Rock Of Angels, το τρίτο album των ASHES OF ARES,  μπάντα των Matt Barlow και Freddie Vidales - πρώην μελών των ICED EARTH με τίτλο "Emperors And Fools".

Get "Emperors And Fools" here:



Track listing:

01. A City In Decay (intro)
02. I Am The Night
03. Our Last Sunrise
04. Primed
05. Where God Fears To Go
06. Emperors And Fools
07. By My Blade
08. What Tomorrow Will Bring
09. The Iron Throne
10. Gone
11. Throne Of Iniquity (CD-exclusive track)
12. Monster's Lament




Παρακάτω μπορείτε να δείτε το video για το τραγούδι με τίτλο "Gone":






Ashes Of Ares:
Matt Barlow - Vocals
Freddie Vidales – Guitars, Bass
Guest: Van Williams – Drums

Follow Ashes Of Ares:
Official Website: