Ο Brad Pitt παραγωγός στην ταινία για τη ζωή του CHRIS CORNELL!

Ο άδικος χαμός του τραγουδιστή Chris Cornell τον Μάιο 2017 αποτέλεσε μεγάλο σοκ και πλήγμα τόσο για τον χώρο της rock όσο και για ολόκληρη τη μουσική βιομηχανία. Εκτός της συναυλίας I Am The Highway στη μνήμη του καλλιτέχνη – όπου συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι Foo Fighters, Metallica, Miley Cyrus, Brandi Carlile, Chris Stapleton και τα εναπομείναντα μέλη των Soundgarden, Audioslave και Temple of the Dog – μια ακόμα απόδειξη αυτού είναι το Grammy που έλαβε φέτος μετά θάνατον για την Καλύτερη Rock Ερμηνεία για το κομμάτι “When Bad Does Good”.

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με το περιοδικό Variety, ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του εκλιπόντος τραγουδιστή γυρίζεται. Σκηνοθέτης σ’ αυτό το εγχείρημα είναι ο Peter Berg, γνωστός για τις ταινίες Lone Survivor και Deepwater Horizon. Χρέη παραγωγού έχουν αναλάβει η σύζυγος του Cornell, Vicky, μαζί με τον Brad Pitt, τον συνέταιρο του Berg στην εταιρεία παραγωγής Film 45.

 

Βέβαια, εκτός αυτού, όπως αναφέρεται και στο NME, η φιλία του Pitt με τον Cornell αριθμούσε πάνω από μια δεκαετία. Κατά τη συναυλία I Am The Highway, άλλωστε, ο Pitt ήταν εκείνος που προλόγισε την κόρη του εκλιπόντος τραγουδιστή προτού εμφανιστεί εκείνη στη σκηνή.

 

Comments