Ανταπόκριση: KIN BENEATH CHORUS, Wreckin’ w/ special guest: Soulhound @ Eightball, Θεσσαλονίκη (11/11/2023)


Kin Beneath Chorus και Wreckin' ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα εκρηκτικό live το βράδυ του Σαββάτου 11 Νοέμβρη στο Eightball - Θεσσαλονίκη, με special guests τους Soulhound.


 

Πρώτοι στη σκηνή του φιλόξενου 8μπαλου ανέβηκαν οι hardcore metalers Soulhound, μία νεοσύστατη μπάντα από τη βόρεια Ελλάδα που παρουσίασε υλικό από το αξιόλογο EP τους "Zone Of Terrors", που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο.

Τίμιο metallic hardcore από την τετράδα των Soulbound, που "ζέσταναν" ιδανικά την ατμόσφαιρα με αντιπροσωπευτικά στοιχεία του μοντέρνου ήχου που εκπροσωπούν με breakdowns, ακραία φωνητικά, σε συνδυασμό με μελωδίες και riffs. Όσοι δεν τους έχετε ακούσει ξανά αξίζει να τους ανακαλύψετε.

 


 


 

Σκυτάλη στους Wreckin' οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μας παρουσιάσουν μεταξύ άλλων και μερικά ακυκλοφόρητα τραγούδια, που μας προϊδέασαν για το νέο υλικό που έχουν στα σκαριά.

Απ' τα τραγούδι του debut EP τους με τίτλο "Omega", που κυκλοφόρησε το 2022 ξεχώρισαν τα The Loneliest Wave και The Carrier. Η σκηνική τους παρουσία έδειξε πως είναι μια αρκετά δεμένη μπάντα που καταφέρνει και μεταδίδει την αστείρευτη ενέργειά της και το πάθος της στο κοινό και γενικά είναι ξεκάθαρο πως οι ζωντανές εμφανίσεις τους πάνε πολύ! Απολαυστικότατοι!

 

 


Σειρά των headliners της βραδιάς Kin Beneath Chorus.

Οι Kin Beneath Chorus παρουσίασαν υλικό απ' την αξιόλογη δισκογραφία τους, ενώ παίξανε ζωντανά για πρώτη φορά και το νέο τους τραγούδι με τίτλο "Scars", το οποίο κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες.

Έχοντας το δικό τους κοινό, οι Θεσσαλονικείς ξεσήκωσαν και τους πιο ... αμύητους με το ρεπερτόριό τους σε μικρά moshpit και stage diving, ενώ δεν έλειψαν και αρκετά sing along.

Μία ακόμη επαγγελματική εμφάνιση για τους Kin Beneath Chorus, οι οποίοι έχουν εδραιωθεί στη σκηνή, προσέχοντας πάντα και την παραμικρή λεπτομέρεια στη σκηνική τους παρουσία, έχοντας ιδιαίτερη τεχνική και δυναμισμό στις συνθέσεις τους και σίγουρα χωρίς να έχουν να ζηλέψουν τίποτα από άλλες πιο γνωστές μπάντες του είδους!

 

Μια πολύ ωραία βραδιά εκτόνωσης έφτασε στο τέλος της, αφήνοντάς μας πλήρως ικανοποιημένους και σε αναμονή για τη συνέχεια καθώς η μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης έχει ταλέντο και με κάθε ευκαιρία είμαστε παρόντες να τη στηρίξουμε! Άντε και στα επόμενα!

 

Kin Beneath Chorus setlist

1)Reasons
2)The mountain
3)Scars
4)The Grove
5)Invia
6)Higher than Man
7)Beyond the Dynamic
8)Deviant

 


 

Comments