Η αστυνομία του Λος Άντζελες ερευνά τον Marilyn Manson για τις καταγγελίες κακοποίησης

 

Σε δήλωση που έκανε η αστυνομία του Λος Άντζελες στο Billboard, είπε πως το τμήμα Ειδικών Υποθέσεων «ερευνά τους ισχυρισμούς που έγιναν εναντίον του κυρίου Brian Warner, επίσης γνωστός και ως Marilyn Manson, για ενδοοικογενειακή βία. Τα περιστατικά έγιναν στο διάστημα 2009-2011 όταν ο κύριος Warner ζούσε στην περιοχή του Δυτικού Χόλιγουντ.»

 

Τις περασμένες εβδομάδες, μετά από τις κατηγορίες των 11 γυναικών για κακοποίηση εναντίον του Marilyn Manson, αρκετοί πολιτικοί ζήτησαν από το FBI να ερευνήσει την υπόθεση του τραγουδιστή.

 

Σε ένα πρόσφατο γράμμα που δημοσιεύτηκε από την Wood, η εκπρόσωπος της πολιτείας της Φλόριντα, Anna Eskanami, ζήτησε από τον εισαγγελέα Monty Wilkinson και τον διευθυντή του FBI, Christopher Wray, να ερευνηθούν οι πολυάριθμες καταγγελίες για σωματική και σεξουαλική βία που αφορούν ανηλίκους, στην περιοχή της Φλόριντα.

 

Παρόμοια έκκληση έκανε και η εκπρόσωπος της πολιτείας της Mασαχουσέτης,Natalie Higgins, αναφερόμενη στις κατηγορίες για σωματική και σεξουαλική βία από τον τραγουδιστή σε ανήλικους. Aρκετοί γερουστιαστές από την Καλιφόρνια και τη Νέα Υόρκη έχουν υποστηρίξει αυτά τα αιτήματα και έχουν ζητήσει το FBI να αναλάβει δράση.

Για το Rock Overdose,
Φώτης Σταυρόπουλος

Comments